Szellemek kísértenek a Palace filmszínházban



Paranormális jelenségekről számoltak be a szemtanúk.Temetőkről, régi kastélyokról, múzeumokról, lakóházakról, templomokról, járművekről, szállodákról, vidámparkokról, egész falvakról, börtönökről, kórházakról, tehát tényleg bármiről elterjedhet az a hír, amely szerint a jelenlévők szellemeket láttak vagy paranormális jelenségeket tapasztaltak ott.

Ez alól a mozik és színházak sem kivételek, legalábbis sok néző és alkalmazott számolt be arról, hogy lebegő árnyakat láttak, léptek zaját hallották ott, ahol egy élő lélek nem járt, de az is előfordult, hogy a vetítőterem igazi jégveremmé változott.

Ha ráadásul egy helyről még az is kiderül, hogy valaki a falai között halt meg, akkor az emberek még inkább hajlamosak paranormális jelenségeket tapasztalni a helyszíneken, ahogy a következő négy mozi és színház esetében is.

Palace filmszínház – Los Angeles, Kalifornia: Az ország legrégibb filmszínháza a Palace, ahol olyan sztárok fordultak meg, mint Sarah Bernhardt és a Marx testvérek. Napjainkban azonban arról ismert a mozi, hogy gyakran látnak benne szellemeket.

Habár a nézők nem mehetnek fel a harmadik emeleti erkélyrészre, mégis sokan látnak ott találkoztak sétálgató alakokkal. A színpad felett egy fehér csipkeruhás női jelenést vettek ki a szemtanúk, akik elmondták, hogy a szellem egy kicsit lebeg, majd eltűnik.

Golden State Theater – Monterey, Kalifornia: A szemtanúk szerint semmi kétség afelől, hogy a Golden State Theater paranormális hely. Ezt bizonyítja, hogy habár teljesen üres az épület, mégis lépéseket lehet hallani a falak között.

Ugyancsak paranormális jelenségre utal az is, hogy a vetítőteremben minden ok nélkül dermesztő hideg a levegő. A Golden State Theater egyik gépésze a harmadik emeleten ölte meg magát, ezért a nézők és a alkalmazottak gyakran érzik az elhunyt jelenlétét.

A Paramount Színház – Austin, Texas: Eleinte Varieté volt, de az 1930-as években filmpalotává nőtte ki magát a Paramount Színház, ahol olyan sztárok tették tiszteletüket, mint például Katherine Hepburn.

A Paramount Színházról ma már az a hír járja, hogy az alkalmazottak és a tulajdonos szerint is szellemjárta, ugyanis éjszakánként gyakran találkoztak egy fehér ruhát viselő, szomorú hölggyel, aki a vörös szőnyegen járkált.

Egy másik elegáns kísértet a színpad környékén sétálgat, a kezében szivarral, aminek még a szagát is érezték a szemtanúk. A Paramount Színház jelenleg több, mint 250 előadást és több, mint 100 filmet kínál évente, de a szórakozni vágyók mellett a szellemvadászokat is várják.

Lincoln Square Theater – Decatur, Illinois: A mozi helyén korábban egy olyan hotel állt, ami porig égett. Ennyi máris elég lenne ahhoz, hogy az emberek szellemeket lássanak az épületbe, de ezt fokozza a mozi saját legendája, amely szerint egy Red nevű gépész lezuhant a karzatról, majd 75 méteres szabadesést követően felnyársalta magát.

A történet egy másik verziója arról szól, hogy Red nem balesetben, hanem természetes halállal hagyta itt a földi létet, ám nem tudja elhagyni a mozit, amit életében imádott, ezért ott kísért. Akárhogy is, a látogatók közül többen arról számoltak be, hogy furcsa hangokat és zajokat hallottak, illetve hideg foltokat láttak. Mindez szellemre utal.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló