Mennyire hiszel az űrlényekben?



Mi lehet a véleményed a földönkívüliekről a csillagjegyed alapján?Kos: Szerinted ezt az egészet az emberek találták ki, hogy másokra ráhozzák a frászt és pénzt keressenek vele. Csak politikai és anyagi célokat sejtesz a téma hátterében, de abban az esetben, ha valaki az orrod elé tolna egy idegent, akkor megváltozna a véleményed.

Bika: Hajlamos vagy hinni az idegenekben, mert nem gondolod, hogy mindenki csak képzelte vagy kitalálta a gabonaköröket, repülő csészealjakat és az emberrablásokat, tehát néhány beszámoló muszáj, hogy igaz legyen.

Ikrek: Te nem jelented ki, hogy léteznek földönkívüliek, de azt sem állítod, hogy ilyesmi biztos, hogy nincs. Inkább úgy gondolsz a témára, hogy az Univerzum hatalmas, mi pedig a felét sem ismerjük, tehát miért ne lehetne benne néhány eldugott hely, ahol idegen civilizációk élnek?

Rák: Hiszel abban, hogy léteznek földönkívüliek, sőt, talán azért vagy biztos benne, mert már te is észleltél gyanús dolgokat. Könnyen elmerülhetsz az összeesküvés-elméletekben, azt pedig alig várod, hogy személyes találkozz egy földönkívülivel.

Oroszlán: Habár sok dolog van földön és égen, amiben képes vagy hinni, ebben a témában mégis erősen kételkedsz. Az emberek földönkívüliekkel kapcsolatos beszámolói téged is elgondolkoztatnak, de szükséged van a kézzel fogható bizonyítékra. Azt már bármikor képes vagy elfogadni, hogy a kormány eltitkolja az idegeneken végzett kísérleteket, mert nem akarnak pánikot kelteni a civilekben.

Szűz: Csak a filmek és képregények, illetve „a sok unatkozó” ember kitalációjának véled az egészet. Ha idegenekről szóló híreket, felvételeket látsz, akkor meggyőződésed, hogy azok hazugságok, amit számítógépes trükkökkel kreáltak.

Mérleg: Nem mondod, hogy hiszel a földönkívüliekben, de azt sem jelented ki, hogy nem, ugyanis jól tudod, hogy az Univerzum hatalmas, mi pedig alig ismerjünk belőle valamit. Miért ne élhetnének benne más fajok?

Skorpió: Hiszen a földönkívüliekben, mert nincs okod ennek az ellenkezőjére, csak azért, mert még senki sem készített velük élő interjút. Azt azonban nem mondhatjuk rád, hogy esztelenül elhinnél mindent, amit az idegenekről hallasz, de az előfordul, hogy egy-két esetben felfedezni vélsz némi valóságtartalmat.

Nyilas: Szívesen összebarátkoznál a földönkívüliekkel, mert rajongsz értük. Szívesen olvasol a témáról, ha pedig olyasmit hallasz, ami lázba hoz, akkor vadul kutatni kezdesz, majd végül arra jutsz, hogy egyszerűen létezniük kell, mert túl sok az egybeesés, ami nem lehet a véletlen műve.

Bak: Mérget vennél arra, hogy nem léteznek földönkívüliek. Szerinted az egész kitaláció, amin a filmipar jól megszedi magát. Különben is, ha léteznének, akkor már rég leigázták volna a Földet, vagy bejelentették volna, hogy békével jöttek. Tehát mire fel ez a nagy titokzatosság?

Vízöntő: Viszonylag sokat kutakodsz a témában, ráadásul tudod, hogy vannak bizonyos dolgok, így például a piramisok építése, ami esetében nem zárható ki, hogy földönkívüli technológiát használtak az emberek, és a Harmadik Típusú találkozásban is látsz némi rációt.

Halak: Fox Mulder megszállottsága veszett el benned, emiatt míg más csillagjegyeket arról kellene győzködni, hogy létezhetnek űrlények, addig veled azt nem lehet megértetni, hogy földönkívüliek nem léteznek.

 

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló