A legmakacsabb csillagjegyek



A horoszkóp négy legfafejűbb szülötte.Minden csillagjegynek megvannak a maga jellemvonásai, így abban is különböznek egymástól, hogy mennyire makacsak, hiszen akad, akit könnyű befolyásolni, míg a másik csak alapos megfontolás után dönti el, hogy felhagyjon-e az elveivel, vagy sem.

Akad azonban négy olyan csillagjegy, amelynek tagjai annyira fafejűek, hogy őket jobb békén hagyni, mert úgy sem hallgatnak az okos szóra.

Bika: Soha nem szabad elsőre megítélni a Bikát, mert jellemtő rá, hogy másnak mutatja magát, mint aki valójában. Az ember nem is képzelné róla, hogy mekkora harci szellem rejtőzik benne, mert a Bika kifelé hűvös, nyugodt képet mutat, miközben belül forrong.

Nem mindig könnyű kijönni vele, de az is igaz, hogy alapvetően kedves, szeretetre méltó teremtés, ám csak addig a pontig, amíg fel nem piszkálják, mert akkor úgy robban, hogy az sem akar hinni a szemének, aki tanúja a jelenségnek.

A Bika görcsösen ragaszkodik az elveihez. Gyakran nem lehet jobb belátásra bírni. Amennyiben valaki mégis megpróbálkozik a lehetetlennel, akkor a Bika még makacsabbul köti az ebet a karóhoz.

Vízöntő: Rendkívül nehéz kiigazodni ezen a csillagjegyen, hiszen szinte képtelenség megfejteni, hogy mikor mit gondol, érez valójában. A Vízöntő mélyen magába temeti az érzéseit és szereti a legjobb oldalát kihangsúlyozni mások előtt.

Mivel a Vízöntő a legokosabb csillagjegy, ezért gyorsan rájön, hogy kik azok, akik anélkül mondanak ítéletet felette, hogy jobban megismerték volna. Ilyenkor már nem a szebbik arcát mutatja, hanem előveszi a bántóan nyers és durva stílusát.

Ha ez bekövetkezett, akkor nincs visszaút, mert biztos, hogy senki sem tudja meggyőzni arról, hogy nem úgy gondolta a szavait, ahogy mondta. Ha egyszer valaki megsértette a Vízöntő hiúságát, akkor az a személy soha nem kap második esélyt a barátságra.

Kos: Nem kell nagy horderejű dolognak történnie ahhoz, hogy a Kos felbosszantsa magát, mert a morgásához elég annyi, hogy valaki keresztezze az akaratát. A jó hír az, hogy amilyen gyorsan begurul, olyan gyorsan le is higgad.

Ha a Kos valamit eltervez, akkor azt keményen végrehajtja, és akkor sem adja fel, ha falakba ütközik. Teljesen felesleges arról győzködni, hogy nem éri meg a terve az abba ölt energiát, mert a Kos senkire sem hallgat magán kívül.

Utólag persze rájön, hogy igaza volt a másiknak, de a büszkesége miatt ezt soha nem ismeri be. A Kos szeret harcolni, úgyhogy jobb hagyni, hogy küzdjön.

Bak: Ha ez a csillagjegy úgy dönt, hogy egyedül akar lenni, akkor ez fog történni. Teljesen felesleges győzködni, vitatkozni vele, ahogy a kompromisszumra sem lesz hajlandó. Egyszerűen el kell fogadni, hogy ilyenkor jobb békén hagyni a Bakot, akit felbosszantani pláne nem éri meg.

Ez a csillagjegy egy igazi egyéniség, aki megbízható, karizmatikus, ám mivel szeret a szokásai szerint élni, ezért makacsul ragaszkodik azokhoz. A Bakot könnyen antiszociálisnak bélyegezhetik, pedig csak zárkózottabb, mint a nagy átlag.

Ez a csillagjegy szinte pajzsot húz fel maga köré, hogy megvédje magát a sérülésektől. Nem könnyű eljutni a Bak lelkéhez. Akinek ez mégis sikerül, annak nyert ügye van nála.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló