Furcsa jelenségeket láttak Bigelow Ranchon



Különös helyek, ahol természetfeletti jelenségekről, ufókról, állatcsonkításokról és rejtélyes eltűnésekről számoltak be az emberek.Ördög-tenger: Más néven a Sárkány-háromszög, ami a Csendes-óceánban, Japán partjainál található, és arról ismert, hogy legalább olyan rejtélyes eltűnések történnek itt, mint a Bermuda-háromszögben, ezért még a japán halászati társaságok is veszélynek tartják a körzetet.

Michigan háromszög: A Michigan-tó közepén található ez a terület, ahol szárazföldi és vízi járművek tűnnek el. 1937. április 28-án az O.M. McFarland a pennsylvaniai Erie-ből a wisconsini Port Washingtonba tartott, amikor át kellett haladnia a Michigan háromszögön.

Ekkor a kapitányra, George R. Donnerre különös fáradtság tört rá, úgyhogy elvonult a kabinjába, hogy pihenjen, ám előtt megkérte a másodtisztet, hogy ébressze fel, ha közelednek a célhoz. Három órával később a másodtiszt teljesíteni akarta a parancsot, ám a kapitány rejtélyesen eltűnt a kabinjából és a hajóról.

San Luis-völgy: Colorado déli részén kell keresni a San Luis-völgyet, ahol rengeteg természetfeletti jelenség történt az emberek szerint, akik gyakran földönkívüli eseményeket érzékeltek, de a rejtélyesen megcsonkított tanyasi állatok látványa sem ritka.

Az Anjikuni-tó: 1930 novemberében menedéket keresett a Joe Labelle nevű prémvadász, aki jó viszonyt ápolt egy eszkimó falu 2000 fő körüli lakosságával. Amikor Labelle eljutott a területre, akkor nagy meglepetésére senkit sem talált ott. Az ételek, a puskák és minden más érintetlen volt, de az embereknek és az állatoknak nyoma veszett.

Point Plesant: Rengeteg furcsaság történik a területen, de ezek közül a legismertebb a Molyember legendája, amely szerint 1966 novemberétől 1967 decemberéig tartotta rettegésben Nyugat-Virginia lakosságát.

A Bigelow Ranch: Észak-nyugat Utahban található a 480 hektáros terület, ahol nagyon sok ufó-észlelés, állatcsonkítás és más természetfeletti esemény történt, amiknek a dokumentálását az 50-es években kezdték el.

A Superstition Mountains: Az arizonai Phoenix-től keletre található a hegyvonulat. A legenda szerint Jacob Waltz az 1800-as években aranybányára bukkant itt. Waltz eleinte eltitkolta a hely létezését, de a halálos ágyán végül beszélt róla, ám ennek ellenére nem találták meg a bányát. Néhányan úgy gondolják, hogy még mindig ott kísértenek azoknak a szellemei, akik az aranyat keresték.

A Bridgewater-háromszög: Massachusetts délkeleti részén található a 200 négyzetmérföldes terület, amiről az 1970-es évek óta érkeznek különös beszámolók. Állítólag egy magas, szőrös, majomszerű lény él a mocsárban, de láttak már itt viharmadarakat és hatalmas szárnyasgyíkot is.

Egy 1976-os bejelentés szerint egy férfi két lovát egy óriási szellemszerű, vörös kutya kapta el. 1760-ban egy „tűzgömböt” láttak lebegni New England felett. 1976-ban állítólag két ufó szállt le a 44-es úton Taunton város környékén. 1994-ben Bridgewater törvényvégrehajtó tisztje látott egy piros-fehér, háromszög alakú tárgyat.

A Dél-Atlanti óceáni anomália: Brazília partjainak közelében található a térség középpontja, ami sok műhold és űrhajó meghibásodásáért tehető felelőssé. A probléma oka még nem tisztázott, de valószínű, hogy a magas szintű sugárzás felhalmozódik az anomáliánál, ami gondot okoz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló