A csillagjegyek szerint ez a négy férfi a legvonzóbb



Ki és milyen jellemvonásai miatt a legjobb pasi?Nem jelenthetjük ki teljes bizonyossággal, hogy a következő négy csillagjegy férfi szülöttei minden nő számára vonzó lesz, hiszen míg valakinek bejön a romantikus udvarlás, addig a másik nőt a világból ki lehet kergetni a túlzásba vitt bókolással.

Az viszont igaz, hogy ennek a négy csillagjegynek vannak a legjobb tulajdonságai ahhoz, hogy igazi csajmágnes lehessen.

Vízöntő: Nem a romantika az első, ami a nők eszébe jut, ha Vízöntő férfira gondolnak, ráadásul az is igaz, hogy problémája van az érzelmek kimutatásával, de az is biztos, hogy mélyen érző, érzékeny lélekről van szó.

A Vízöntő férfi izgalmas és eredeti személy, aki tudatosan alkalmazkodik a szerelméhez. Amikor párt talált, akkor tényleg minden tőle telhetőt megtesz a kapcsolatért, amiben mindig a sajátja elé helyezi a párja kívánságait.

A Vízöntő férfi sok nő szemében elvesztheti a vonzerejét a különcségével, hatalmas térigényével, de az, aki felismeri a Vízöntő férfi egyéniségét, és azt, hogy mellette soha nem fog unatkozni, biztos, hogy boldog lesz mellette.

Rák: Nem titok, hogy a Rák a legromantikusabb csillagjegy. A Rák férfi feltételek nélkül szereti a párját, akiért képes mindent megtenni. Igazán figyelmes, segítőkész, gondoskodó és rajongó természet, ám lehet, hogy éppen ez kergeti messzire a nőket a Rák férfi közeléből.

Ennek a csillagjegynek az esetében érdekes, hogy gyakran szeret ahhoz a nőhöz vonzódni, aki egy kis távolságot tart tőle, akiről úgy gondolja, hogy újra és újra meg kell küzdeni érte. Ha a Rák férfi szerelmes, akkor az érzelmei annyira hevesek, hogy gyakran nem is tudja, hogy valójában mire vágyik a partnere.

Ebből következik, hogy sok nő számára egyszerűen sok a Rák férfi nagy érzelmei. Amennyiben egy nő azt szereti, ha a férfi rajong érte, udvarol, imádja, romantikus meglepetést szervez, akkor a Rák férfi a tökéletes választás a számára.

Kos: A Kos férfit az teszi a legvonzóbbá, hogy rendkívül figyelmes és udvarias a nőkkel. Ő mindig komolyan veszi, amit a kedvese kér, amire vágyik. A horoszkóp alapján erős, férfias, magabiztos, szenvedélyes, céltudatos, figyelmes, gondoskodó, érzékeny és érzéki.

A Kos férfi minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy boldoggá tegye a kedvesét, akinek nem rest kimutatni a szerelmét.

Oroszlán: Sok nő őszintén elárulta, hogy egy Oroszlán férfiban találta meg a tökéletes partnert, ami azért nem csoda, mert az egyik legforróbb szerelmi társról van szó, aki nemcsak kivételes és szenvedélyes szerető, hanem erős, magabiztos, energikus, férfias, nagyvonalú és lenyűgöző partner is.

Természetesen az Oroszlán férfi sem lehet mindig és mindenhol főnyeremény. Előfordul, hogy nem csillogó és pozitív, hanem önző, robbanékony és mindenáron uralkodni akar, ez pedig máris nem tetszhet a nőknek.

Ha azonban az Oroszlán megtalálja élete párját, aki felnéz rá, tiszteli és feltételek nélkül szereti, akkor az a nő biztos, hogy királynőként fogja érezni magát az Oroszlán férfi mellett, aki a legszerethetőbb oldalát fogja megmutatni, de csak akkor, ha tényleg az igazira talált rá.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló