Mi a legmegdöbbentőbb tulajdonságod?



A csillagjegyek kevésbé ismert jellemvonásai.Azt mindenki tudja, hogy a Kos tüzes, az Ikrek szeszélyes, a Rák társfüggő, a Szűz kegyetlenül kritizál, a Halak pedig folyton álmodozik, ám a csillagjegynek akadnak olyan titkos tulajdonságai is, amelyekről csak nagyon kevesen hallottak.

Kos: Gyakran látható sebhely a homlokán. Az apró sérülések oka, hogy a Kos állandóan agyal, emiatt nem figyel, hogy éppen mit csinál, és hajlamos szó szerint fejjel menni az ajtónak, bútornak, falnak.

Bika: Utálja a reggeleket. Ha az ébresztőt beállította reggel 7 órára, akkor hagyja, hogy csörögjön, majd a gomb lenyomása után még engedélyez magának öt perc szunyókálást. A Bika esetében azonban tényleg igaz, hogy az alvás megszépít, ám csak addig, amíg rá nem döbben, hogy késésben van, mert akkor visszatérnek a ráncai.

Ikrek: A kedvenc színe a sárga, de imád kísérletezni a zöld árnyalatokkal. Nagyon szereti rendezgetni, csinosítani az otthonát, aminek eredménye ugyanolyan színes lesz, amilyen ő maga.

Rák: Szíven guberál, válogat a bolhapiacokon, antikváriumokban, ahol rengeteg értékes kinccsel gazdagszik. A vintage holmiknak nem tud ellenállni a Rák, akinek a szépség és a harmónia különösen fontos. Szívesen divatba hozná a századeleji formákat.

Oroszlán: Gyönyörű a hajkoronája, amire rendkívül büszke. Természetesen sokat bajlódik a hajával, hogy az lenyűgözze az embereket. Képes mindenféle hajkészítményt kipróbálni, ám előfordul, hogy a rakoncátlan tincsei mégsem állnak úgy, ahogy ő szeretné.

Szűz: Ha lehetne, akkor valószínűleg becsületből diplomázna a Szűz, aki lelkiismeretesen elvégzik a munkáját, soha nem csal. Ha például nincs vonaljegye, akkor inkább sétálva teszi meg a két megálló közötti távot, mert bliccelni soha nem fog.

Mérleg: Az igazi divatdiktátor, aki mindig úgy néz ki, mintha most lépett volna le egy divatmagazin címlapjáról. Rá igaz a legjobban, hogy az öltözködés előtt áll a holmikkal dugig megtömött szekrénye előtt és megjegyzi, hogy nincs egy rongya, amit felvegyen.

Skorpió: Egészen furcsán nő a haja. Elől, a homloka közepén V-alakot formáz az egyik tincs, aminek hatására az arcvonása elég mókás, ettől pedig pletykafészek benyomását keltheti.

Nyilas: Titokban arról álmodozik, hogy híres sztár lesz, a világ a lábai előtt hever és mindent megkaphat, amire csak vágyik. Nagyon erősen hisz a képességeiben, úgyhogy nem kizárható, hogy egyszer tényleg híres lesz, mint Brad Pitt, aki szintén Nyilas.

Bak: Szó szerint A főnök, így, nagy A-val, tehát megdöbbentő, de elég valószínű, hogy a te főnököd is Bak. Igaz, ami igaz, rendkívül jó vezetői képességekkel rendelkezik, lojális, szívós, kitartó, a családjáért pedig bármit megtesz.

Vízöntő: A legfurcsább tulajdonsága az, hogy hidegek a kezei és a lábai, ugyanis nem tökéletes a keringési rendszere, amin talán a forróvizes lábáztatás segíthet.

Halak: Minden a hetes számról szól a Halak életében, aminek oka a számmisztika lehet. Ennek a csillagjegynek az uralkodó bolygója a Neptunusz, a számmisztika pedig ezt a bolygót azonosítja a 7-es számmal, tehát ezért élhet ennek a számnak a bűvöletében a Halak.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló