Egykori otthonában kísért Rudoplh Valentino



Hírességek, akiknek a szellemét ma is látni vélik.Filmszínészek és zenészek korábbi házának új tulajdonosai számoltak be arról, hogy paranormális jelenségeket tapasztaltak az épületben, sőt, az is előfordult, hogy magát, az egykori hírességet pillantották meg.

Íme néhány példa arra, hogy melyik elhunyt híresség otthonában találkozhatunk a sztár szellemével.

Rudoplh Valentino (1895-1926): Latin szeretőként is emlegették az olasz némafilmszínész halálát hashártyagyulladás okozta, ám állítólag a sztár nem tudott átlépni a túlvilágra. Többen szörnyülködve mesélték az újságíróknak, hogy láttak egy Rudoplh Valentinora emlékeztető arcot. Állítólag a jelenés bebámul a második emeleti ablakon.

Elvis Presley (1935-1977): A Rock 'n' Roll királya az élete vége felé gyógyszerfüggővé vált, amivel alaposan tönkretette az egészségét. Valószínűleg ez vezetett oda, hogy 42 éves korában elhunyt. Sokan azt állítják, hogy Elvis él, csak megváltozott a külseje és álnevet vett fel. Ugyanakkor mások arról számoltak be, hogy látták a zenész szellemét a Nashville-i otthonában.

Mary Pickford (1892-1979): Az első igazi filmcsillagnak nevezik a némafilmek sztárját, aki 1933-ig forgatott és multimilliomossá vált. Mary Pickford a harmadik férjével élt a haláláig egy villában, amiről az a hír járja, hogy szellemek tanyáznak benne. Miután Pickford elhunyt, a férje többször találkozott a nő szellemével.

Lucille Ball (1911-1989): A 78 éves korában elhunyt amerikai színésznő igazán hosszú és sikeres karriert futott be. A sztár egykori otthonának új tulajdonosai arról számoltak be, hogy nem egyszer erős, jellegzetes hangokat hallottak a padlás felől.

Erroll Flynn (1909-1959): Az ausztrál származású, amerikai filmszínész a XX. század igazi rosszfiúja, nőfalója volt. Erroll Flynn rendszeresen szervezett olyan partikat, ahol hajnalig mulatoztak a vendégeivel.

A sztár szívroham következtében hunyt el. A halála utáni években gyakran észleltek paranormális jelenségeket az egykori házában. 1980-ban az akkori tulajdonos lánya több szellemet is látott az épületben. A leírás alapján az egyik kísértet nagyon hasonlított a színészre.

George Reeves (1914-1959): Az Adventures of Superman című sorozat tette híressé a színészt, aki a halála napjáig szeretett nagy partikat adni a hollywoodi villájában. Az egyik ilyen estén George Reeves felment a hálószobájába, ahol pár perccel később lövés dördült.

Eleinte úgy tűnt, hogy öngyilkosság történt, de később sok bizonyíték arra utalt, hogy az egyik barátja ölte meg a sztárt, mert George Reeves viszonyt folytatott annak a feleségével. Az igazság soha nem derült ki, és talán ez az oka annak, hogy a villa új tulajdonosai nem egyszer látták George Reeves szellemét, ahogy szuperhős jelmezben járkál fel és alá a házban.

Marilyn Monroe (1926-1962): Az '50-es évek szexszimbólumának életét mindenki jól ismeri. Állítólag Marilyn Monroe 36 évesen öngyilkos lett, ám a halálával kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet született az elmúlt években. Emellett sokan látni vélték Marilyn Monroe szellemét az egykori otthonában.

(Forrás: femcafe.hu)



Ajánló

Ajánló