Testszagukat vállaló sztárok



A hírességek nem bánják, ha kicsit büdösek.A hétköznapi emberek, főleg a nők, kínosan ügyelnek arra, hogy elrejtsék a testszagukat, amihez parfümöt, krémeket és más megoldásokat keresnek. Érdekesség, hogy ezzel szemben a hírességek, akiktől a leginkább várnánk, hogy odafigyelnek az illatukra, büszkén vállalják a testszagukat.


Megan Fox: Az FHM-nek bevallotta a színésznő, hogy borzalmas a helyzete annak, aki vele él együtt, mert a ruháit szanaszéjjel hagyja a lakásban, ráadásul néha elfelejti lehúzni a vécét. Megan arról is beszélt, hogy a barátai a szemébe mondták, hogy büdös.


Johnny Depp: A színészről mindenki tudja, hogy kissé különc figura, ám azt már kevesen sejtik, hogy a nők bálványa nem szeret fürdeni, ezért néha napokig hanyagolja a tisztálkodást.


Kristen Stewart: Az Alkonyat egyik sztárja a filmvásznon aratott a férfiak körében, ám a valóságban nem olyan vonzó, főleg azért nem, mert az illata távolról sem hasonlít egy virágmezőre. A színésznő elárulta, hogy nagyon izzad, ha ideges, tehát ilyenkor kifejezetten büdös. Kristen megveti a parfümöt, a dezodorokat, és a tisztálkodás sem egy rendszeres program a naptárjában.


Robert Pattison: Az Alkonyat forgatása elég büdös lehetett, mert Kristen filmes partnere, akivel a valóságban is együtt volt egy darabig, szintén orrfacsaró szagot tud árasztani. A színész ezt azzal magyarázza, hogy olykor annyira elfoglalt, hogy nincs ideje fürdeni és átöltözni. Robert azt sem titkolta el, hogy gyakran azt vette észre, hogy a forgatócsoport menekül előle.Beyonce: Látva a szexi énekesnőt, igencsak meglepő lehet a tény, hogy rengetegszer büdös. Beyonce közvetlen környezete sokszor azt állítja, hogy kifejezetten fokhagymaszagú a világsztár.


Cameron Diaz: A színésznő elmondta, hogy néha napokig nem öltözik át. Ezzel még nem is lenne különösebb probléma, ha Cameron nem jelenti ki, hogy ártalmasnak találja a dezodorokat.


Britney Spears: Az énekesnő korábbi házvezetőnője mesélte el, hogy Britney hetente kétszer-háromszor tusol, és nem használja a dezodorokat. Emellett a házvezetőnő többször félig megrágott süteményeket, hamburgereket talált a sztár ágyában.


Bradley Cooper: A színész egy interjúban fejtette ki, hogy soha nem használ dezodort, mert meggyőződése, hogy az emberi testnek van egy természetes öntisztító rendszerre, tehát semmi szégyen nincs abban, ha valaki izzad.


Julia Roberts: A színésznő lelkesen védi a környezetet, ami dicséretes, ám ennek okán nem használ dezodorokat, a fürdést pedig csak néhány naponta ejti meg. Amikor Julia úgy dönt, hogy most már ideje tusolni, akkor csak hideg vizet és szappant használ.


Matthew McConaughey: A színész szörfözik és gyúr, de nem használ dezodorokat, tehát rá sem az illata miatt tapadnak a nők.


(Forrás: noiportal.hu)

 

Ajánló

Ajánló