Így szállj szembe az ellenfeleiddel!



A csillagjegyed elárulja, hogy neked milyen eszközzel kellene legyőznöd az ellenfeleidet.Az életben mindenkinek vannak ellenségei, akik ellen nem az erőszak a legjobb megoldás, ugyanis sokkal egészségesebb eszközökkel is le lehet győzni őket. A horoszkóp megmutatja, hogy hogyan.

Kos: A bokszkesztyű felhúzása helyett jobb lenne, ha csak mosolyognál az ellenfeleidre. Hidd el, ennél nagyobb pofont nem is adhatnál nekik!

Bika: Nyugodt, türelmes teremtés vagy, de az ellenségeid jól tudják, hogy mivel ingerelhetnek fel. Mivel senkinek, főleg neked nem tenne jót, ha felrobbannál, ezért próbáld elengedni a füled mellett a gonosz megjegyzéseket, piszkálódást!

Ikrek: Esetedben a legjobb eszköz arra, hogy legyőzd az ellenségeid az, amit ők vetnek be ellened. A memóriád rendkívül jó, úgyhogy könnyedén előhívod azokat az információkat, amelyekkel kellemetlen helyzetbe hozhatod az ellenségeidet.

Rák: Védekezés helyett mondj valami pozitívat az ellenfeledről! Például azt, hogy biztos csak azért terjeszt rémhírt, mert rossz passzban van. Ezzel őt kellemetlen helyzetbe hozod, magadat pedig könnyen tisztázod.

Oroszlán: Ha valaki beléd akar kötni, akkor az illető a legrosszabbat hozza ki belőled. Háború helyett inkább szervezz egy szokatlan, különleges programot, amit terjessz ki mindenkire, és menj biztosra abban, hogy az ellenségedhez is eljut a hír! Aztán csak felejtsd el meghívni.

Szűz: Mindig a tőled telő legjobban adod. Ezen akkor se változtass, ha az ellenségedet akarod megleckéztetni! Ha az ellenfeled nem talál rajtad fogást, akkor az fogja csak igazán őrületbe kergetni.

Mérleg: Az ellenfeleid ellen a legjobb fegyvered az, ha flörtölsz, kacérkodsz, kedves és bájos vagy velük. Ezzel annyira zavarba hozhatod őket, hogy azt sem fogják tudni, hogy maradjanak vagy inkább messzire meneküljenek előled.

Skorpió: Skorpióként rendkívül jól tudod manipulálni az ellenségeidet, akik ellen vesd be a legjobb fegyvered! Hass az érzelmeikre, szembesítsd őket mindazzal, amit megtudtál róluk! Hidd el, ezek után biztos, hogy nem akarnak újra ujjat húzni veled.

Nyilas: Ha szeretnéd távol tartani az ellenfeleidet, akkor ne vegyél tudomást a létezésükről! Nézz keresztül rajtuk, mintha ott sem lennének, hiszen kevés bosszantóbb dolog van annál, mint az, ha levegőnek nézik az embert.

Bak: Rendkívül türelmes vagy, az ellenségeid viszont biztos nem azok, úgyhogy ellenük érdemes bevetned a higgadtságodat. Az ellenfeleid nem fogják érteni, hogy miért vagy ennyire hűvös és kimért. Haladj tovább lassan, kimérten, mert az ellenségeid fogják elkövetni az első hibákat.

Vízöntő: Ne kezdj versenyezni az ellenségeiddel, mert ennél sokkal jobb eszköz, ha az őrületbe kergeted őket a kiváló humoroddal. Te minden helyzetben el tudsz sütni egy olyan poént, amin könnyesre neveti magát a környezeted, kivéve persze az ellenségeidet, akik próbáltak beléd kötni, vagy akinek a viccet szántad.

Halak: Segítőkész és nagyon kedves ember vagy, emiatt nem könnyű veled rosszban lenni, ám tény, hogy esetedben is előfordulnak olyan emberek, akik utálják a nagy szívűségedet. Esetedben a legjobb az, ha megkérdezed az ellenségeidtől, hogy miben segíthetsz nekik, mi bántja őket. Ezzel teljesen összezavarhatod őket.

(Forrás: nlcafe.hu)

 

Ajánló

Ajánló