Mit hoz a jövő?



Válassz egy képet a lenti hat közül, majd olvasd el a Mágikus Vízteszt jóslatát!Az emberi test nagy része vízből áll, emiatt nem meglepő, hogy ez az elem komoly hatással van az életünkre és a jövőnkre, ahogy az a Mágikus Víztesztből is kiderül. A fenti képről válaszd ki a leginkább tetszőt, és tudd meg, hogy mit mond el rólad és a közeljövődről a kép!

Kerti tó: Törékeny, békés, nyugodt, valószínűleg introvertált ember vagy, aki az élet apró pillanataiban találja meg a boldogságot. Míg másoknak valami apróságnak tűnik, addig számodra az a tökély.

A kerti tó azt jósolja neked, hogy gyarapodni fog az otthonod és a családod. Ez lehet születés és örökbefogadás, ám lehet, hogy nem emberrel, hanem egy állattal bővül a családod. A birtokod is növekedhet.

Gleccserhasadás: Bátor, energikus, talán még misztikus személy vagy. Könnyen el tudsz csábítani másokat, ráadásul mindened megvan ahhoz, hogy jó vezető váljon belőled.

A gleccserhasadás jóslata az, hogy hamarosan kaphatsz egy feladatot, amivel kapcsolatban lehetnek kételyeid, de azokkal ne foglalkozz! Bízz magadban, mert akkor egy teljesen új oldaladat ismerheted meg, ráadásul a jutalom sem fog elmaradni.

Nyugodt tó: Nyugodt, gyakorlatias és békés személy lehetsz, aki nem a buli királya, de azért szeretsz új emberekkel ismerkedni. A természetben igazán kényelmesen érzed magad. Őszinteség, empátia, szerénység, meleg szív, kemény munka, adakozás is jellemző rád, mindezért szeretsz örömet okozni a szeretteidnek.

A nyugodt tó azt jósolja, hogy hamarosan kaphatsz egy megbízást, fontos feladatot, amiből sok hasznod lehet. Lehet, hogy először azt fogod gondolni, hogy ez a munka nem neked való, de tartsd észben, hogy azért kapod te ezt a feladatot, mert más nem tudja nálad jobban megcsinálni.

Vízesés: Erős és szenvedélyes személy vagy, aki képes energiával feltölteni a körülötte lévő embereket. Veled az élet soha nem unalmas, hanem szórakoztató. Szeretsz elmerülni a gondolataidban, szívesen fedezel fel új helyeket, a fantáziád pedig igazán gazdag. Rendkívül kreatív vagy, de erről kevesen tudnak.

A vízesés azt jósolja neked, hogy a közeljövőben jó híreket fogsz kapni. Ezekre a információkra már régebb óta vársz. Amikor végre megkapod, akkor egy új, boldog fejezet kezdődhet az életed történetében.

Sebes patak: Ha úgy döntöttél, hogy az ötödik kép tetszik a leginkább, akkor kíváncsi személy lehetsz, aki szereti önmagától megtalálni a válaszokat. Szívesen fedezel fel és próbálsz ki új dolgokat.


A sebes pata azt jósolja neked, hogy már nem kell sokat várnod arra a lehetőségre, amely egy szokatlan módon fogja kitágítani a látószögedet. Itt lehet szó egy új barátról, vagy még annál is többről. Légy résen, nehogy elszalaszd a lehetőséget!

Nyugodt óceán: Gyengéd, érzelmes ember vagy, akinek jó érzés a társaságában időzni. Keményen végzed a munkád, mert számodra fontos a felelősség, de ennél is többet számít, hogy jól érezd magad.

Rendkívül együtt érző vagy, mégis a legtöbb ember számára rejtvény maradsz, mert egyszer érzelmes, kalandvágyó és szórakoztató embernek mutatod magad, de máskor nyugodt és kicsit zárkózott vagy, aki szívesen ül a biztonságos otthonában, ám az biztos, hogy az ígéreted minden esetben betartod.

A nyugodt óceán azt jósolja, hogy egy különleges utazásban lesz részed, ami új tapasztalatokkal gazdagít. A közeljövőben felfedezheted azokat a helyeket, amelyeket eddig nem. Ne szalaszd el annak a lehetőségét, hogy egy olyan helyen járhass, ahol még soha!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló