A pszichédről mesél az, hogy melyik állattá alakulnál át



Válassz egyet a lenti állatok közül, majd olvasd el az elemzést!1. Medve – védelem ereje: A Nagy Anyának is nevezik a medvéket, mert sokáig a kölykökkel maradnak, akikről gondoskodnak, akiknek megmutatják a világot. A választásod értelmében a határok, a kreativitás, a gyógyulás, a lunáris misztériumok, erő és bátorság kulcsszavak alakítják a pszichédet.

2. Pillangó – változás ereje: A lepke rendelkezik a DNS megváltoztatásának képességével. Az átalakulás mestereként elhíresült pillangó sok kultúrában a lélekkel párhuzamosan működőnek és hírnököknek tekintik.

Ha szeretnél pillangóvá változni, akkor a transzformáció, a fény, a nagy változások, az átmenet, a szellemi munka kifejezése, a kreativitás és a béke kulcsszavakra kell figyelned.

3. Macska – tiszta mágia ereje: Évszázadok óta hisznek abban az emberek, hogy a macskák mágikus erővel rendelkeznek, boszorkányokat és mágusokat segítenek. Mivel a macskák kapcsolatban állnak a magasabb birodalmakkal, ezért a boszorkányok abban hittek, hogy a macskák érzékelik a szellemeket és egyéb entitásokat.

A választásod szerint függetlenségre vágysz és meg akarod érteni a mágikus misztériumot. Neked az intuíció, a varázslat, a felső vezetés, a Hold misztérium, a függetlenség és a támogatás kulcsszavakra kell figyelned.

4. Varjú – bölcsesség ereje: Ezt az intelligens állatot gyakran a halottak világával azonosítják. Az ókori Egyiptomban a varjak Toth, a bölcsesség istenének szent állata volt, de Odinhoz, az istenek északi királyához is társítják.

Ha varjúvá változnál, akkor szabadságot kereshetsz és szeretnél megszabadulni a félelmeidtől. Neked a manifesztálás, a figyelmeztetés, a prófécia, az egyenleg, az igazságtalanság megszüntetése és a szellem kulcsszavakra kell figyelned.

5. Ló – szenvedély ereje: A ló nagyon szereti az embereket. A lovak gyakran szerepelnek a különböző kultúrákban, kezdve az ókori görögökkel, ahol a remek harci képességekkel rendelkező kentaurokat félig embernek, félig lovaknak ábrázolták.

Emellett a lovak Poszeidón, a tengerek istenének szövetségei. Ha legszívesebben lóvá változnál, akkor a pszichédet olyan kulcsszavak alakítják, mint a kalandos utazások, szabadság, erő, türelem, együttérzés, célok.

6. Egér – áldás ereje: Sok vallás tiszteli a félénk állatot. A buddhizmusban az egér válaszolt először Buddha hívására. A görögöknél Apolló a Nap istenének, a Művészeteknek és Áldásoknak a szent állatként tisztelték az egeret, míg a hinduk Ganeshnek, a hindu Áldás istenének állataként ismerték a rágcsálót.

Ha szeretnél egérré változni, akkor arra vágyhatsz, hogy észrevétlen maradj. Neked az ellenőrzés, vizsgálat, ítélet, becsületesség hiánya versengés, áldás, isteni beavatkozás, bőség, hála kulcsszavakra kell odafigyelned.

7. Delfin – kreativitás ereje: A delfinnek nagyszerűek a kommunikációs képességei, ráadásul azon emlősök egyike, amely magasabb intelligencia jeleit mutatja, illetve amellett, hogy játékos, még erős harcos is. A delfin nem hezitál, ha meg kell védenie a területét a betolakodótól.

Ha delfinné változnál, akkor a kommunikáció, játékosság, pozitivitás, stratégia, zenés meditáció kulcsszavakra kell figyelned.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló