Válás előtti utolsó mondatok



Az interneten meséltek arról az emberek, hogy milyen megjegyzésből tudták, hogy vége a kapcsolatuknak.A házasságok általában lassan mennek tönkre. A kezdeti fellángolás után a felek kezdenek ellustulni a kapcsolatban, nem törődnek egymással, de azzal sem, hogy mit mondanak egymásnak, pedig rengetegszer előfordul, hogy egy-egy kijelentés felér egy vészharanggal.

Az egyik internetes oldalon most azokról az utolsó mondatokról beszéltek az olvasók, amelyekből tudták, hogy menthetetlen a kapcsolatuk.

Új ügyfelem van, akivel csak esténként tudok találkozni: „Tizenkét éve voltunk házasok, a férjemnek pedig a kapcsolatuk eleje óta ugyanaz volt a munkája. Soha nem kellett esténként dolgoznia. Egyszer bejelentette, hogy hetente többször későn ér haza, mert egy új ügyféllel esténként kell foglalkoznia. Foglalkozott is, a Four Seasons hotel egyik szobájában.” – Marcy M.

Nem tudok így élni: „Mire kimondta, addigra az életem arról szólt, hogy megcsalnak, letagadják, majd én érzem bolondnak magam. Ijesztő volt egyedül maradni egy 2 éves és egy újszülött gyerekkel, de annál semmi sem lehet rosszabb, mint az, ha benne maradok ebben a kapcsolatban.” – Lindsay L.

Hogyan találtad ki: „Az volt a hatodik, hetedik alkalom, hogy megcsalt. Tagadás helyett csak az érdekelte, hogy mi miatt bukott le.” – Kasey F.

Elhagylak:Szenteste volt. Az apám nem sokkal korábban elhunyt, az édesanyám kómában feküdt. 23 éve voltam együtt a párommal, aki azt mondta, hogy elhagy. Azt hittem, hogy csak a boltba megy, hogy karácsonyi díszeket vegyen.

Azt már értettem félre, amikor ezt mondta: ‘Nem, Lee, elhagylak. Nem akarok többé a férjed lenni. Se most, se soha. Egyáltalán nem’.” – Lee G.

Ha elhagysz, többé nem kellesz majd senkinek, és senki nem fog szeretni: „Egy vita során azt mondtam, hogy váljunk el. Azt akartam, hogy azt mondja, hogy: ‘Ne hagyj el, mert csodálatos vagy és szeretlek.’

Ehelyett ezt mondta: ‘Ha elhagysz, többé nem kellesz majd senkinek, és senki nem fog szeretni.’
A volt férjem bántalmazott, mégis ez volt az a pillanat, amikor minden megváltozott. ” – Eden S.

Egy seggfejhez mentem feleségül:Azt kérdeztem a feleségemtől, hogy szerinte rosszul csinált-e valamit a házasságunk ideje alatt, akkor ezt válaszolta: „Egy seggfejhez mentem feleségül, és eltűntem a szerencsétlen gyerekeidet’. Tudtam, hogy menthetetlen a házasságunk.” – Matt S.

Nem szeretlek: „Az edzőteremben futottam, amikor szöget ütött a fejembe, hogy nem szeretem a férjem. Amikor hazaértem, akkor megmondtam neki, hogy nem szeretem. Nem tudtam hazugságban élni.” – Amy J.

El akarok válni. Gyűlölök egyedül lenni: „Egy héttel az utolsó nyaralásunk után írtam ezt a férjemnek, akivel egymástól messze, külön éltünk a munkánk miatt. Eszembe se jutott, hogy ezzel okot adok arra, hogy elhagyjon. Azt hittem jobb egyedül, mint egy üres és boldogtalan kapcsolatban, mégis a válás után minden nagyon nehéz volt.” – Stacey F.

Utállak:A feleségem sportként űzte a veszekedést. Már nem emlékszem, hogy akkor mi volt a konfliktus forrása, de veszekedés közben azt mondta, hogy utál. Tudtam, hogy komolyan gondolta. Mindennek vége volt köztünk.” – Bill F.

8 éves korom óta tudom, hogy meleg vagyok. Sosem vonzódtam hozzád:Nem egészen ezeket a szavakat használta az exem, amikor olyan bizonyítékokat találtam, amelyek miatt fel kellett tennem neki ezeket a kérdéseket, amikre igaz volt a válasz.” – Juliet J.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló