Négy csillagjegy, aminek női szülöttei a rossz fiúkhoz vonzódnak



Miért kell mindig a nehéz eset?Klasszikus jelenség, hogy nem kell mindenkinek a felelősségteljes, jó fiú, akivel kiszámítható az élet, mert őket unalmasnak találják azok a nők, akik az izgalmat, kalandot keresik. Ők azok, akik még akkor is vonzódnak a rossz fiúkhoz, ha jól tudják, hogy semmi jó nem fog kisülni a viszonyból.

Ha a csillagjegyeket nézzük, akkor ez a négy szinte mindig olyan pasiba habarodik bele, aki igazán nehéz eset.

Oroszlán: Abban az esetben, ha valami izgalmakat ígér, esetleg eltér a megszokott dolgoktól, akkor az biztos, hogy érdekelni fogja az Oroszlán nőt. A rossz fiúk ilyenek, hiszen eltérnek a megszokott, kiszámítható személyektől.

Az Oroszlán nő tudja, hogy csalódni fog, mégis vállalja a kockázatot, mert imádja, hogy a randevúkon úgy érezheti magát, mintha egy izgalmas filmben szerepelne. Szüksége a reflektorfényre, amit egy rossz fiútól megkaphat, persze csak addig, amíg a pasi meg nem unja, és nem keres valaki mást.

Amit egy Oroszlán nem tűr, az a mellőzöttség és a bizonytalanság, ám a büszkesége nem engedi, hogy bevallja, hogy megint rosszul választott. A következő alkalommal újra édes, vonzó kihívásnak fogja találni egy rossz fiú csábítását.

Nyilas: Imádja a kalandokat, ráadásul bátran és szívesen kockáztat. A Nyilas nő vonzónak találja azokat a férfiakat, akikről tudja, hogy hosszú távon nincs mit remélni tőlük, de olyan párt keres, aki hozzáhasonlóan merész, mint ő maga.

A Nyilas nő szívesen flörtöl, csábít, miközben nem gondolkodik a következményeken, de azzal sem foglalkozik, hogy össze fogják törni a szívét. A jelen pillanatának él, ezért soha nem hagyná ki a vonzó lehetőségeket.

Később ő is rájön, hogy a rossz fiúk csak rövid ideig izgalmasak, és valójában távolról sem annyira bátrak és nyitottak, mint mutatni akarják, hanem sokkal inkább felelőtlen, megbízhatatlan alakok.

Halak: Folyton a fellegekben jár, a racionalitást pedig nem ismeri. A Halak nő azért vonzódik a rossz fiúkhoz, mert abban hisz, hogy az ilyen pasi kemény személyisége jól kiegészíti az ő lágyságát.

Emellett a rossz fiúk rendkívül vonzóak, sármosak, vagányak, felhőtlennek, akik biztos képesek megszépíteni a romantikus nők mindennapjait. A Halak nő egészen addig rajong az ilyen párjáért, amíg rá nem ébred, hogy valójában egy megértőbb, érzékenyebb, figyelmesebb férfira van szüksége. Emellett a Halak nő képtelen elviselni a rossz fiú nyers, olykor faragatlan viselkedését.

Kos: Mindig keresi az izgalmakat ez a szenvedélyes csillagjegy. Ezt a csillagjegyet minden érdekli, ami kihívást jelent, így az a férfi is, aki nem rest felrúgni a szabályokat, hiszen ezzel különleges izgalmakat tartogat a Kos nő számára, főleg akkor, ha éppen beleunt a felelősségvállalásba, szabályok követésébe.

A szerelem gyorsan elmúlik, mert a Kos nőnél csak átmeneti kábulat a lázadás, amiből felébredve rájön, hogy valójában neki nincs semmi dolga a rossz fiúval, aki arra azért mindig jó, hogy megtanítsa a Kos nőnek, hogy az élet nemcsak harcból és szabályokból áll, hanem élvezni is kell.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló