Kimutatod vagy elfojtod a negatív érzelmeidet?



A csillagjegyek nem egyformán mutatják ki a bánatukat, fájdalmukat, csalódottságukat.Az emberek semmiben sem egyformák, így abban sem, hogy hogyan dolgozzák fel a negatív érzelmeket. Vannak, akik nyíltan kimutatják a fájdalmukat, mások továbbra is mosolyognak, miközben a lelkükben vihar dúl, míg megint mások elvonulnak a világ elől addig, amíg fel nem dolgozzák a szomorúságot, csalódottságot.

Mivel a tizenkét csillagjegy mindenkire más-más tulajdonságok a jellemzőek, ezért a horoszkópból az is kiderülhet, hogy ki és hogyan kezeli a negatív érzelmeit.

Kos (március 20. – április 19.): Ha valami nem úgy történik, ahogy azt a Kos eltervezte, akkor letört lesz, ám ezt más nem látja, mert magába fojtja az érzelmeit. Egy idő után felrobban a Kos érzelembombája, amivel meglepheti azokat, akik nem jöttek rá, hogy csak megjátszott volt a jókedve.

Bika (április 19. – május 20.): A Bika elrejtőzik a világ elől, hogy egyedül dolgozza fel a fájdalmát, mert nem akar gyengének látszani, azt pedig végképp nem hagyja, hogy mások annak tartsák.

Ikrek (május 21. – június 20.): Az élet minden területét képes kontroll alatt tartani. Ha megbántják, akkor ennek nem mutatja jelét, hanem egyedül próbál megküzdeni az érzéseivel, amelyek sokszor megnyomorítják.

Rák (június 21. – július 22.): Amikor szomorú, akkor igényli a támogatást, a megértést és azt, hogy szeressék. A Rák biztos, hogy nem fojtja magába az érzéseit.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.): Ez a csillagjegy szinte állandóan a figyelem középpontjában szeretne lenni. Ez alól csak az a kivétel, ha szomorú, elkeseredett, mert akkor a legközelebbi barátait sem akarja maga mellett tudni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.): Ha depressziós, szomorú, akkor a Szűz egyedül akar lenni, mert attól csak még rosszabbul érzi magát, ha valaki támogatni próbálja. Egyedül kell lennie ahhoz, hogy feldolgozza a fájdalmát és kitervelje a következő lépését.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.): Ha elönti a szomorúság, akkor azzal próbál minél előbb leszámolni. Ilyenkor azzal nyugtatja magát, hogy minden rendben van. Ennek az eredménye a vulkánkitöréshez hasonló érzelmi robbanás.

Skorpió (október 23. – november 21.): Ha egy Skorpió szomorú, akkor egyedüllétre van szüksége, ami nem baj, mert egyébként is jobb elkerülni ennek a csillagjegynek a képviselőjét, ha negatív érzelmek dúlnak benne. A szomorúsága bármikor átcsaphat agresszióba, aminek eredményeként rátámadhat a környezetében tartózkodókra.

Nyilas (november 22. – december 21.): Teljesen bezárkózik, ha negatív érzelem, bánat éri, mert szeret szembenézni az érzéseivel. A Nyilas képes úgy eltűnni, hogy senki sem tudja, hogy merre jár. A depresszió is eluralkodhat felette.

Bak (december 22. – január 19.): Amikor negatív érzései támadnak, akkor bezárkózik, elfojtja az érzelmeit, miközben logikus érvekkel próbálja megmagyarázni a miérteket.

Vízöntő (január 20. – február 18.): Eleve problémái vannak az érzelmekkel, ha pedig negatív dologról van szó, akkor az végképp összezavarja. A Vízöntő mindenféle elfoglaltsággal próbálja lekötni a figyelmét, hogy véletlenül se juthasson eszébe a fájdalom, ami végül kirobban belőle.

Halak (február 19. – március 20.): Az egyik legérzékenyebb csillagjegy. Ha a Halak képviselőjét fájdalom, csalódás éri, akkor mindenáron tudni akarja annak az okát. Ilyenkor mindent túlgondol, szinte mániákusan viselkedik, önmagát hajszolja depresszióba. Mindezt látványosan teszi.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló