Találd meg az egyensúlyt!A csillagjegyek legjobb módszere a lelki béke megteremtésére.A boldog és sikeres élet egyik kulcsa a testi, lelki és szellemi egyensúly, amit rengetegféle módszerrel megteremthetünk meg, éppen ezért a horoszkóp abban is segít, hogy melyik csillagjegynek milyen technikákat kell bevetnie annak érdekében, hogy harmónia uralkodjon a lelkében.

Kos: A lelki békéjét visszanyerheti, ha egyensúlyban tartja a munkáját és az magánéletét, miközben a pihenésről sem feledkezik el. A feszültséget izzasztó mozgással vezesse le. A mozgás mellett a főzés, az olvasás és a kertészkedés töltheti fel. Az erőszakos kommunikáció helyett higgadtan beszélgessen.

Bika: Ne ragaszkodjon állandóan a saját igazához! Ne akarja másnak mutatni magát, mint aki valójában! A meditáció, a mantrák és az aromaterápia is sokat segíthet.

Ikrek: Nem szabad túlzásba esnie a munkával, tehát vegye észre, ha munkamániássá vált! Figyeljen a diétára, ne hagyjon ki egyetlen étkezést se! Tanulja meg lecsendesíteni az elméjét, tudatosan figyeljen oda a légzésére!

Rák: Ne csak mások igényeire, hanem a sajátjaira is figyeljen oda! Mozogjon, jógázzon, próbálja ki a thai-chit. Ha zaklatott, akkor lassítson, kapcsoljon ki! A túlzott ragaszkodást ismerje fel és engedje el!

Oroszlán: Néha próbáljon meg másokat önmaga elé helyezni. Szakítson magára időt, amit fordítson arra, hogy olyasmit tegyen, ami jól esik, és közben ne várjon mások figyelmére! Kerülje a túl fűszeres, zsíros ételeket! Fogyasszon az átlagnál több vizet!

Szűz: Próbáljon lazább, könnyedebb lenni, engedje el a rutint és a megszokást. Tudjon megbocsátani másoknak, főleg önmagának! Amikor csak van erre lehetősége, akkor menjen ki a természetbe, kiránduljon, túrázzon. Az elme lecsendesítése érdekében aludjon, pihenjen többet!

Mérleg: Írjon fontossági listát a teendőiről, mert a stressz nem fogja annyira kínozni, ha megszervezi a napját. A döntésekkor mindig mérlegeljen. Sorolja fel az összes „mellette” és „ellene” érvet. Engedje el a mérgező kapcsolatokat, elfoglaltságokat! Legyen elnéző önmagával szemben, de a határvonalat mindig tartsa tiszteletben!

Skorpió: Szokjon rá az olyan lazító technikákra, mint a mély légzés, vizualizáció, de minden jó, amivel le tudja vezetni a stresszt. Töltse a lehető legtöbb időt a vízben, víz mellett. Függetlenül attól, hogy mivel bántották meg, próbáljon megbocsátani.

Nyilas: Rendszeresen mozogjon, sportoljon. Találja meg az egyensúlyt az optimizmus és a valóság között. Találja meg az örömöt az apró dolgokban, valamint gondolkodjon azon, hogy mi az, amitől csapdában érzi magát.

Bak: Engedje el a mérgező embereket, kapcsolatokat! A lelki egyensúly megteremtése érdekében tartsa észben a megvalósítani kívánt álmait, terveit. A rengeteg munka mellett tudjon lazítani! Ne felejtse el, hogy a boldogság csakis a saját döntésén múlik!

Vízöntő: Ne próbáljon megfelelni mások elvárásának, hanem legyen az, aki! Az egyensúly megteremtéséhez rendszeresen mozogjon, tanulja meg értékelni a gyengeségeit!

Halak: Sajátítson el minél több stresszoldó technikát, amiket rendszeresen gyakoroljon! A harmónia megteremtéséhez vegye észre, ha mártírként viselkedik! A romantikus lelkét nyugodtan engedje szabadjára.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló