Ezek a csillagjegyek szinte egymásnak születtek



Tökéletes boldogság várhat a Nyilasra és az Oroszlánra, az Ikrekre és a Vízöntőre, a Halakra és a Rákra.A boldog párkapcsolat sok mindentől függ, így például a felek személyiségétől, a közös tervektől, vagy attól, hogy ki és mennyit hajlandó dolgozni azon, hogy ne laposodjon el a viszony, ne tűnjön el a szenvedély.

Ezek után nem mondhatjuk azt, hogy kőbe vésett tény, hogy az alábbi csillagjegyek minden esetben tökéletes párt alkotnak, de az biztos, hogy ők állnak a legközelebb ahhoz, amire azt mondhatjuk, hogy őket szinte egymásnak teremtette az ég.

Nyilas és Oroszlán: A Nyilas és az Oroszlán is tüzes csillagjegyre. Mind a kettőjükről elmondható, hogy bátrak, céltudatosak, lehengerlőek és szenvedélyesek. Az Oroszlánnak és a Nyilasnak rengeteg hasonló tulajdonsága van, de ezek mellett bőven akad, amiben eltérnek egymástól.

Az Oroszlán és Nyilas közötti párkapcsolat rendkívül működőképes, mert a szerelemben erősen motiválják és inspirálják egymást, ráadásul köztük a szexualitás is elképesztő, hiszen nincs még két olyan csillagjegy, amelynek szülöttei ennyire megértenék egymást az ágyban.

Az Oroszlán és a Nyilas imádja az életet, optimisták, vidámak, könnyedek, nagyon szeretnek utazni és társaságba járni. A lelkesedésüket át tudják adni egymásnak, a céljaik megvalósításában pedig egymást ösztönzik. Mivel mind a két csillagjegy számára fontos a párkapcsolaton belüli függetlenség, ezért megadják azt egymást.

Vízöntő és Ikrek: Isten is egymásnak teremtette a Vízöntőt és az Ikreket, hiszen ez a két levegős csillagjegy rengeteg mindenben hasonlít egymásra, kezdve azzal, hogy mind a ketten igénylik a távolságot és az önállóságot, ezért azt megadják egymásnak.

Azon se háborodnak fel, ha párjuk mással kezd flörtölni a társaságukban. Ellenkezőleg, inkább büszkeséget éreznek, amiért mások is felfigyelnek a kedvesük vonzerejére. Az Ikrek és a Vízöntő szellemileg inspirálhatja egymást, rengeteget és jókat beszélgethetnek.

Mind a két csillagjegy szülötte könnyed és rendkívül rugalmas. Amikor az egyikük kitalálja, hogy például töltsék hegymászással a hétvégét, akkor nem kell győzködni a másik felet, mert az már csomagol is, de ugyanez igaz bármilyen kalandra. Az Ikrek és a Vízöntő alig várja, hogy új célok felé indulhasson, miközben együtt a kihívásokat és az akadályokat is legyőzik.

Halak és Rák: Mind a két csillagjegy vizes elemű. A Halak és a Rák már-már túl van töltve érzelmekkel, ezért szinte egymásnak születtek. A Rák és a Halak szerelmének titka, hogy tökéletesen megértik egymás érzéseit, hiszen mind a ketten érzésekre vágynak, és arra, hogy a párjuk megértse és viszonozza azt.

Ez a két csillagjegy soha nem tudná megbántani egymást, mert nagyon jól tudják, hogy milyen hatalmas fájdalmat okozhatnak a párjuknak. Nekik szavak se kellenek ahhoz, hogy tudják, mit szeretne, mire vágyik a másik fél.

A szerelmük szinte kozmikus, kitartóak, hűségesek, álmodozó személyek, akiknek az erkölcsi értékeik és életszemléletük is nagyon hasonló. A Rák gondoskodó, a Halak pedig imádja a gondoskodást. Amiben ez a két csillagjegy eltér, abban nagyszerűen kiegészítik egymást. Náluk összeillőbb párt nem is teremthetne az ég.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló