Őszi programok a jobb hangulatért



Hozd ki a legtöbb jót az évszakból!Értékeljük az apró dolgokat: Idén ősszel tanuld meg értékelni az olyan apró dolgokat, mint egy kiadós séta, egy bögre forró ital, vagy egy jó könyv!

Díszíts: Dekoráld úgy a lakásodat, hogy jól érezd magad otthon. Ha ahhoz van kedved, akkor kreálj őszi dekorációt, gyűjts faleveleket, tobozokat. Használd a fantáziád!

 

Égősor: Szerezz be égősort, amivel díszítsd fel a lakásodat, mert ez is remek hangulatot teremthet.

Készíts fotókat: Döntsd el, hogy az ősz lesz az életed egyik legszebb évszaka, amely során ne felejtsd el megörökíteni a csodás élményeidet!

Tervezz majd valósítsd meg: Gondolkozz azon, hogy mit szeretnél csinálni a következő időszakban, hol lennél 5 év múlva. Az ötleteidet írd össze, majd kezdj dolgozni a megvalósításon!

Találd meg a legújabb bőrápolási termékeid: Az őszi és a téli évszakban jobban szárad az emberek bőre, tehát szükség van az extra hidratálásra, úgyhogy keress természetes összetevőkből álló, gazdagon hidratáló készítményeket, amiket próbálj ki!

Őszi magazinok: A régi könyvekben, magazinokban mindig meglesz az a varázs, amit a digitális világ elvenne. Ősszel olvasgass hagyományos, papír alapú magazinokat!

Csónakázás: Egy vidéki helyen, egy plédet magadra terítve, forró teát kortyolgatva csónakázz! Ha a pároddal mész, akkor romantikus élménnyel gazdagodhattok.

Alma karamellel bevonva: Hazánkban nem annyira, de külföldön igen népszerű csemege a karamell bevonatú alma. Próbáld ki!

Beszerezni egy gumicsizmát: A nyári cipőket ideje a szekrény mélyre süllyeszteni, hogy előtérbe kerülhessenek az őszi és téli lábbelik, amelyek közül nem hiányozhat a gumicsizma.

Lushhal teli élmény a fürdőkádban: Hidd el, hogy megérdemled, hogy azzal zárd le a napodat, hogy elmerülsz egy kádnyi Lush fürdőgolyós vízben!

Reggeli az ágyban: Tökéletes hétvégi program, ha az ágyban lustálkodsz és ott is reggelizel.

Egy kávézóban egymáshoz bújva figyelni a várost: A pároddal üljetek be egy kávézóba az ablak mellé, rendeljetek, majd a gőzölgő itallal a kezetekben, bújjatok össze és figyeljétek a nyüzsgő várost!

Újabb és újabb filmek, sorozatok megnézése: Ha a hétvégén túl rossz az idő ahhoz, hogy kimozdulj, akkor nézz otthon sorozatokat, vagy régi, új filmeket!

Művelődj: Járj múzeumba, nézd meg az új kiállításokat, menj színházba, szívd magadba a művészetet!

Autóút: Ha van autód, akkor ülj be, kapcsolj kellemes zenét és kocsikázz a színes utakon.

 

Állatkert: Ősszel irány az állatkert, vadaspark!

Esőben sétálni és mosolyogni: Kit érdekel, hogy zord az idő? Örülj, hogy élsz! Élvezd az életet, szívd magadba a friss illatokat és mosolyogj!

Ellátogatni egy teaboltba vagy a Kulinárisba: Szerezd be a kedvenc teáidat és adj esélyt az új teakülönlegességeknek!

Főzz egy isteni finom vacsorát, miközben valami jó vörös bort kortyolgatsz: Kapcsolj be klasszikus, jó hangulatú zenét, majd élvezd az ízeket, használd a kreativitásodat és főzz valami újat!

Irány vidék: Az ősz szépségeit vidéken élvezheted a legjobban, hiszen ott a természet hangja és a felfedezés varázsa vár. Vedd elő a térképet és válaszd ki, hogy a hétvégén melyik vidéki településre fogsz ellátogatni!

Sütőtök pite elkészítése: Gyűjts össze néhány receptet, köztük a sütőtök pitéjét, majd vedd birtokodba a konyhát!

Baráti összejövetelt szervezni: Szervezettek tartalmas és kellemes hétvégi programot a barátaiddal! Lehet ez akár kirándulás, közös főzés, sport, de bármi más is, mert a lényeg az, hogy érezzétek jól magatokat!

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló