A legfelkavaróbb Wiki-oldalak



Internetezők meséltek arról, hogy számukra melyik volt a legijesztőbb szócikk.Rengetegen használják a Wikipédiát, ahonnan könnyen és gyorsan szerezhetünk információt a minket érdeklő dolgokról, ám könnyű belefutni azokba a szócikkekbe, amelyek igazán felkavaróak, mert részletesen mesélnek a háborúkról, sorozatgyilkosokról, rejtélyes eseményekről.

Íme néhány őszinte vallomás arról, hogy az internetőzeket melyik Wiki-oldal rázta meg a legjobban!

ChrisJay: „A Néma Ikrek. Az ikerlányok csak egymással beszéltek. Bűnözők lettek, és 11 évre a pszichiátriára kerültek. Az egyikük öngyilkos lett, hogy a másik végre élhessen. Hátborzongató, izgalmas.”

Virginia: „Az Univerzum Végzete egyszerre bámulatos és szörnyű, mert végigveszi az összes elméletet arról, hogy hogyan fog elpusztulni a világegyetem. Ezzel töltöttem egy egész éjszakát.”

Travisd4a11dc95b: „Teljesen összecsináltam magam David Parker Ray, a játékdobozos gyilkos, Wikipédia-oldalától. Az elkábított áldozatai egy nőgyógyászati vizsgálószékhez szíjazva tértek magukhoz, miközben egy magnóból Ray szabályai szóltak. Borzasztó.”

alixb40fa4db5f: „John Wyne Gacy. Ha tönkre akarod tenni a lelki békédet, és nyakig merülnél a bohócfóbiádban, akkor olvasd el! A fickó wiki-profilja, 33 rendbeli gyilkossággal, megdöbbentő és magával ragadó olvasmány. Melegen ajánlom.”

Amanda Falcone:Hátborzongató azoknak a listája, akiket távollétükben halottá nyilvánítottak. Ezen a listán rajta vannak azok is, akik különös, rejtélyes körülmények között váltak köddé, vagy halottnak hiszik őket.

A Pennsylvaniából származó, floridai Terri Schiavo története is érdekes. Megéri Terri Schiavo eseteként rákeresni, mert inkább érdekes, mint félelmetes olvasmány. Az asszony sokáig bulimiás volt, majd 1990-ben szívrohamot kapott. A férje és a szülei folyamatosan harcoltak, hogy abbahagyják-e Schiavo mesterséges táplálását, mert semmiféle javulást nem mutatott 15 év alatt, és hivatalosan agyhalott volt. ”

alixb40fa4db5f:A Gyatlov-incidens. Hétköznapinak induló téli kirándulás volt, ami rejtélyes és borzalmas véget ért, mert végül mindenki meghalt, ám ennek a pontos oka máig ismeretlen, teóriák viszont bőven akadnak.

Abby Friedman: „A 731-es alakulat Wiki-oldala. Japánban ez az egység követte el a legszörnyűbb háborús bűnöket a második világháború alatt. Rengeteg gyomorforgató kísérletet végeztek el a kínai és szovjet foglyokon. Nehezen tudtam kiverni a fejemből, hogy milyen elképesztő és förtelmes dolgokat műveltek az emberekkel. Ha egyébként is rossz alvó vagy, akkor ez a szócikk neked való olvasmány lesz.”

Imafreakokay:A Hinterkaifeck-gyilkosságok, ami 1922-ben történt, Németországban. Egy farmer lábnyomokat talált a hóban, amelyek a farm felé mutattak. A család furcsa hangokat hallott a padláson, eltűntek a kulcsok, és olyan újságot találtak a farmon, amit senki sem olvasott a családból.

A cseléd felmondott, mert azt hitte, hogy szellem költözött a házba. Ugyanazon a napon új cseléd érkezett a házba. Valaki őt és az egész családot megölte. Soha nem derült ki, hogy ki és miért mészárolta le a családot.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló