Hol kellene élned?



A horoszkópodból kiderül, hogy melyik város illik a csillagjegyedhez.Szerencsére olyan világban élünk, ahol szabadon utazgathatunk, ha pedig egy olyan városba tesszük be a lábunkat, ahol sokkal inkább otthon érezzük magunkat, mint a lakhelyünkön, akkor annak oka lehet az, hogy az adott hely sokkal jobban illik a személyiségünkhöz.

Vajon a világ városai közül melyik passzolhat hozzád? A csillagjegyed elárulja!

Kos: Hozzád a fiatalos, lüktető, megunhatatlan, kihívásokkal teli Amszterdam illik, mert imádod, ha zajlik körülötted az élet. Szeretsz utazni, újabb kultúrákat és embereket megismerni.

Bika: Málta fővárosa, Valetta lehetne a legideálisabb lakóhely a számodra. A finom ételek, mesés kilátás, tengerpart és környezet mellett még a tél is elviselhető hőmérsékletű, igaz, a nyár forró, de az sem jelent bajt.

Ikrek: Koppenhága lehet az a város, ahol imádnál élni, mert ott mindig történik valaki izgalmas. Igaz, nincs állandóan meleg, a napsütés sem folyamatos, de mindezért kárpótolna az, hogy minden adott az unaloműzéshez, boldogsághoz és a kihívásokhoz.

Rák: Imádnád a romantikus vízparti sétákat a nyugodt, meseszép svájci Gefben, ugyanis jellemző rád az érzékenység és a nagy képzelőerő, ráadásul a vizes jegyed miatt víz melletti település való neked.

Oroszlán: A divat és a fények fővárosa, Párizs illik hozzád, mert rajongasz a luxusért és a fényűző életért, ezért mindent megteszel, hogy megteremtsd ennek az anyagi fedezetét.

Szűz: Igazi urbánus vagy, szereted a város lüktetését, de olykor szeretsz elvonulni a természetbe, ezért az a város illik hozzád, ahol mindez megtalálható, tehát neked csak Budapestig kellene menned, hogy ideális otthont találj.

Mérleg: Kifejezetten romantikus, társaságot kedvelő, nyitott, optimista és vidám teremtésként a harmóniára és a békére törekszel. A kedves és szeretetre méltó személyiségedhez Velence nagyszerűen illik.

Skorpió: A forró és heves Szicília városai nagyszerűen illenek az ugyanilyen temperamentumú Skorpiókhoz. Nagyon okos, szenvedélyes, kíváncsi ember vagy, aki érdeklődik a misztikus, rejtélyes dolgok iránt, ezért szívesen fedezed fel a különféle kultúrákat.

Nyilas: A világ városai közül Barcelona felelne meg a leginkább az igényeidnek, mert lüktető, csodaszép, megunhatatlan és tele van kalandokkal, ahogy te magad is.

Bak: Hozzád Edinburgh illik a leginkább, hiszen rendkívül céltudatos, következetes, kitartó, szívós, gyakorlatias, kicsit szégyenlős ember vagy, aki szereti a történelmet, emiatt imádod megismerni egy-egy város múltját, több évszázados történelmét.

Vízöntő: Moszkva elképesztő fejlődése neked való, mert nagyon szereted az újdonságokat, a megszokott dolgoktól elérő megoldásokat, eredetiséget és a kihívásokat. A hatalmas felhőkarcolók, dinamikusan fejlődő városok annyira lenyűgöznek, hogy mindig szívesen visszamész, hogy megnézd az új épületeket.

Halak: A csillagjegyedhez a mozgalmas, romantikus Bécs illik, ahol rengeteg tárlat, művészeti program, koncert, múzeum, fesztivál, adventi vásár gondoskodna arról, hogy ne unatkozz, hanem folyamatosan inspirálódj.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló