Íme az öt legpesszimistább ember



Te is borúlátó vagy?A horoszkóp tizenkét csillagjegye rengeteg mindenben különbözik, így abban is, hogy mennyire pesszimisták. Vannak, akik próbálják mindig az élet jó oldalát nézni, mások tisztában vannak azzal, hogy nem lehet mindig sikeres az ember, ám a következő öt csillagjegy joggal nevezheti magát a leginkább borúlátó személynek.

Szűz: Híresen kritikus és precíz csillagjegy a Szűz, aki mindig keményen dolgozik. Mindennek az oka az, hogy legbelül fél a hibáktól, mert szerinte akkor folt esne a becsületén, és senki sem fogja annyira tisztelni, mint korábban, ha elront valamit.

Folyamatosan retteg, állandóan kínozza a megfelelési kényszer, aminek eredményeként olyan sötéten látja a világot, hogy még az elismerésnek, dicséretnek sem tud igazán örülni.

Halak: Az egyik legérzékenyebb csillagjegy, aki rengeteg időt tölt álmodozással, könnyen megsértődik és próbál mindenkinek megfelelni, mindez pedig megmagyarázza, hogy mi keresnivalója van a legpesszimistább csillagjegyek között.

A labilis lelkiállapotú Halak könnyen kétségbeesik és képes szinte mindenért és mindenen aggódni. Nem meri elhinni, hogy szép, szerethető, nincs bátorsága megszólalni a társaságban. A kritikát annak ellenére is rosszul kezeli, hogy a pesszimizmusa miatt fel van készülve arra, hogy bírálni fogják.

Rák: Az egyik legpesszimistább csillagjegy, akinek a hangulata olyan változékony, mint az időjárás. Egyszer még jó a kedve, majd a pillanat törtrésze alatt az egész világot és életet sötéten látja. A szélsőséges hangulatváltozás oka, hogy a Rák szülöttei rendkívül mélyen éreznek és átéreznek, emiatt keményen kell küzdeniük, hogy ne kerüljenek mindig padlóra.

Az is pesszimistává teheti, hogy nagyon élénk a fantáziája, aminek eredményeként könnyen melankolikus ábrándjai támadhatnak. A Rák borúlátását erősítheti, hogy mesterien kiszúrja az emberek rossz tulajdonságait, ráadásul fejlett a megérzése és éles az előrelátása.

Bak: Ez a csillagjegy igazán praktikus, pontos, komoly, és mindig, minden helyzetben a legrosszabbra számít. A Bak szeret minden eshetőségre felkészülni, és mivel tudja, hogy az életben minden dolog csak kielégítően vagy várakozáson alul alakulhat, ezért úgy gondolja, hogy a legrosszabb lehetőségre kell a leginkább felkészülni.

Habár ez a csillagjegy az egyik legpesszimistább, mégis a határozottsága nem engedi, hogy depresszióra vagy nyafogásra pazarolja a drága idejét.

Ikrek: Általában erről a csillagjegyről az a hír járja, hogy vidám, szertelen teremtés, aki a leglaposabb bulit is képes felpörgetni. Habár ez igaz, mégis ennek ellenére az Ikrek az egyik legpesszimistább csillagjegy, mert a kettőssége miatt kétféle személyiség lakozik benne.

Az Ikrek nem szívesen mutatja ki, hogy van egy pesszimista oldala, ezért erről csak nagyon kevesen tudnak. Az igazsághoz hozzátartózik, hogy a Bakkal ellentétben, az Ikrek nem azért számít arra, hogy minden rosszul fog elsülni, mert szerinte is a legrosszabbra kell felkészülni a legjobban, hanem azért, mert szeret kellemesen csalódni. Ha fentről esik lefelé, akkor azt sokkal nagyobb tragédiaként élné meg ez a csillagjegy.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló