Kíméletlenül őszinte horoszkóp



Kendőzetlen és elgondolkodtató vélemény a csillagjegyekről.Kíméletlenül őszinte, igazán szigorú, de ugyanakkor igazságos horoszkópból tudhatod meg, hogy mi a legjellemzőbb tulajdonságod, milyen belső vívódásokkal küszködsz és mi a legnagyobb problémád.

Kos: Kedves Kos! Őszintén mondjuk, hogy még nézni is rossz, hogy mennyire szétszórt és rendetlen vagy. Könyörgünk, szedd már össze magad és tegyél rendet az életedben! Az sem ártana, ha végre eldöntenéd, hogy a jövőben kivel fogod tartani a kapcsolatot!

Bika: Kedves Bika! Lépj már végre túl a múlton! Az önfejűségről és a makacsságról is le kellene szoknod, mert te lehet, hogy nem vetted észre, de körülötted mindenki unja a vitákat, ahogy azt is, hogy mindig csak neked lehet igazad.

Ikrek: Kedves Ikrek! Már megint mi van veled? Miért vagy állandóan megzavarodva? De, ami ennél is rosszabb, hogy másokat is összezavarsz. Szedd össze magad!

Rák: Kedves Rák! El nem tudod képzelni, hogy mennyire unalmas a bizonytalanságod és az érzékenységed, ráadásul egy idő után mindenki megunja a hisztidet és többé nem foglalkoznak a problémáiddal. Nézz szembe a tényekkel, amelyek szerint határozottabban kell kiállnod önmagadért!

Oroszlán: Kedves Oroszlán! Áruld el, hogy mit akarsz valójában! Döntsd el végre, hogy mit és hogyan teszel! Amennyiben nem változtatsz a hozzáállásodon, akkor a férfiasságod hamarosan nem isteni ajándék lesz, hanem büntetés.

Szűz: Kedves Szűz! Idegesítő látni, ahogy magadat és másokat kínzol a tökéletességre való törekvéseddel. Az sem jobb, hogy mindenben hibát találsz, azt pedig fáj hallgatni, amilyen durván kritizálsz.

Mérleg: Kedves Mérleg! Ha továbbra is másoktól függsz, akkor soha nem fogod megtalálni önmagad. Legalább egyszer próbáld meg egyedül megoldani a problémáidat, és ne rohanj bőgve másokhoz! Egyébként a barátaid valószínűleg megunták a kesergésed, azért nincs idejük rád.

Skorpió: Kedves Skorpió! Te egy önző és mániákus ember vagy, ráadásul vitát, veszekedést szítasz, aminek a végén még te vagy megsértődve. Önmagad pusztítása helyett inkább próbáld a pozitív tulajdonságaidat hangsúlyozni!

Nyilas: Kedves Nyilas! Miért hiszed azt, hogy mindig jót teszel, mindig neked van igazad? Bosszantóan önhitt és magadnak való ember vagy! Persze, valószínűleg a falnak beszélünk, mert soha nem hiszel másoknak.

Bak: Kedves Bak! Rossz nézni a hangulatingadozásodat, ráadásul te sem tudod, hogy mi a bajod. Miért nem lazítasz, miért hanyagolod a pihenést, és miért erőszakolsz magadra jókedvet, ha legszívesebben zokognál?

Vízöntő: Kedves Vízöntő! Most már rá kellene jönnöd, hogy annak is van határa, hogy teszel mindenre. Állítólag te vagy az egyik legintelligensebb csillagjegy szülötte, mégis ostobán viselkedsz.

Halak: Kedves Halak! Végre fogd fel, hogy amit teszel és mondasz, az mind a te sarad! Állj végre a sarkadra, de ezt nagyon csendben csináld, mert senkit sem érdekel a nyafogásod!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló