Milyen bosszúság érhet októberben?



Válassz egy lapot, hogy megtudd, mivel szeretne borsot törni az orrod alá Loki, a skandináv istenek tréfamestere!A skandináv mitológia szerint Loki vérszerződést kötött Odinnal, hogy istenné válhasson. A legendák szerint Loki fokozatosan vált gonosszá, igazi tréfamesterré, aki októberben neked is okozna némi bosszúságot.

Ha szeretnél felkészülni az isten támadására, akkor válassz egy lapot a fenti képről!

1. Kínos helyzetbe hoz: Loki úgy döntött, hogy októberben kínos helyzetbe hoz. Itt lehet szó félreértésről, de ennél rosszabb, ha leégeted magad valamivel. Ha szeretnéd kivédeni Loki alattomos támadását, akkor októberben nagyon tisztán és érthetően kommunikálj!

2. Valaki fel fog bosszantani téged: A második kártya értelmében készülj fel arra, hogy valaki elveszi előled az utolsó darabot egy akciós termékből, befurakodnak eléd a sorba, a kollégád rád önti a kávéját, esetleg a villamoson a vesédbe könyökölnek. Nem lesz könnyű, de tartsd féken az indulataidat. Ha nyugodt és optimista maradsz, akkor a hónap végén Loki fog bosszankodni, amiért nem talált fogást rajtad.

3. Elcsen tőled valamit: Loki arra készül, hogy októberben elvesz tőled valamit, ami értékes a számodra. Legyen szó bármiről, mindenképpen figyelj jobban az értéktárgyaidra! Ha az elővigyázatosság ellenére eltűnik valamid, akkor még reménykedhetsz abban, hogy később, amikor már lemondtál róla, előkerül az értéktárgy.

4. Összetör valamit: Loki szerint nagyon vicces lesz, ha októberben konkrétan megkárosít téged. Reméljük, hogy Loki nem akar anyagi kárt okozni neked, ám az eszmei veszteség is alaposan tönkreteheti a jókedvedet. Ha nem akarod, hogy Loki terve beváljon, akkor októberben figyelj jobban az értéktárgyaidra!

5. Kifecsegik egy titkodat: Októberben az lenne a legjobb, ha megtartanád magadnak a titkaidat! Ha mégis el akarod mondani, akkor csak korlátozott személyeknek tedd, akikben tényleg megbízol, mert ellenkező esetben Loki tenni fog arról, hogy mindenki, vagy legalább az, akinek egyáltalán nem kellene, megtudja a dolgot.

6. Bedöglik valami: Loki lesz a hibás, ha októberben vizes hajjal jössz rá, hogy bedöglött a hajszárítód, vagy a mosógéped akkor romlik el, amikor sürgősen használnod kellene, vagy az autód döglik be, amikor munkába indulsz. Ha szeretnéd kivédeni Loki támadását, akkor októberben nagyon figyelj a tárgyaidra, amiket ellenőriztess!

7. Borzasztó randi partnert küld: Ha októberben szingli leszel, akkor legyél óvatos az ismerkedéssel, mert Loki azt találta ki, hogy azzal fog bosszantani, hogy egy nagyon unalmas, esetleg ügyetlen, „flúgos” randi partnert küld neked.

Ha beleesel Loki csapdájába, akkor tudd, hogy bármikor felállhatsz és hazamehetsz a randiról. Azt se felejtsd el, hogy egy kellemetlen találkából is sokat tanulhatsz, például azt, hogy milyen típusú embert kell elkerülnöd.

8. Elszáll a munkád: Az utolsó kártya alapján reméljük, hogy Loki nem azt találta ki, hogy konkrétan elveszítsd a munkádat, bár az sem lenne kellemesebb, ha a munka közepén fagy le a számítógépet, esetleg a szél kitépi a kezedből a fontos iratokat.

Októberben nagyon figyelj a biztonsági mentésre és a munkádra, mert Loki mindent meg fog tenni azért, hogy ezen a területen megkeserítse az életed.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló