A tudomány sem talál magyarázatot Andrew Carlssin eltűnésére



A Föld nagy rejtélyei, amelyekre a tudósok is keresik a válaszokat.Habár az elmúlt évszázadokban sokat fejlődött a tudomány, aminek eredményeként több rejtély értelmet nyert, mégis még mindig rengeteg az olyan megválaszolatlan kérdés, amelyek előtt nem csak a hétköznapi emberek, hanem a tudósok is értetlenül állnak.

A forrongó folyó: Az Andrés Ruzo nevű kisfiú rengeteg alkalommal hallotta a nagyapjától azt a legendát, amelyben egy folyó felfalta az ellenségeit. A fiú mindig arról álmodozott, hogy egy napon megtalálja a folyót.

Talán éppen ennek köszönhető, hogy a felnőtt Ruzo geológus lett. A férfi egyszer azzal bízott meg egy sámánt, hogy vezesse el a folyóhoz, amit 2011-ben sikerült megtalálnia. Amellett, hogy a folyó tényleg létezik, még az is különös, hogy a víz hőmérséklete 86 °C. Ez azért különös, mert a legközelebbi vulkán 700 kilométerrel arrébb található.

A Yonaguni piramis: Japánhoz tartózik a Yonaguni-sziget, aminek a közelében egy teraszos elrendezésű formációt találtak a búvárok még 1986-ban. Az öt emelet magasságú tengeralatti alakzatról tárgyi leletek igazolják, hogy régen emberek lakhattak ott.

A bizonyítékok ellenére a tudósok vitatják a piramisok eredetét. Ha elhisszük, hogy a tengeralatti formációt emberi kéz alkotta, akkor az azt jelentené, hogy a jégkorszak előtti civilizációk élhettek ott.

Andrew Carlssin: 2003-ban tartóztatta le az FBI Andrew Carlssint, akit tőzsdei csalással vádoltak. A férfi 800 dollár kezdőtőkével, 126 tranzakció során, 350 millió dollárt zsebelt be. Carlssin azt állította a letartóztatása után, hogy a jövőből, egészen pontosan 2256-ból jött, egy időgéppel. Később valaki letette az 1 millió dolláros óvadékot. Carlssin nyomtalanul eltűnt a szabadulása után.

A Bralorn-Pioneer Múzeum képe: Egy 1941-ben készült fotó a kanadai Gold Bridge avatást örökítette meg. A képen jól látható, hogy a tömegben áll egy férfi, aki nem a kor divatja szerint öltözött fel.

A kapucnis, cipzáras felső és póló, valamint a XXI. századra jellemző embléma mellett még az is különössé teszi a férfi megjelenését, hogy kamera van a kezében. Sokan azt hiszik, hogy időutazó látható a fotón.

A Bimini-út: A harmincas években azt állította az amerikai fizikus, Edgar Cayce, hogy a Bahamákhoz tartozó Biminiben találhatók Atlantisz romjai. 1968 szeptemberében Bimini északi részén, a Paradise Point közelében, 700 méteres mélységben olyan mészkőtömbökre bukkantak, amelyek szabályos alakzatban helyezkedtek el.

Ezt a kőformációt nevezik a Bimini-útnak, amiről többen úgy gondolják, hogy az atlantiszi civilizáció maradványa. Mások szerint a tengerfenék mélyülése miatt jött létre.

Az esőember: 1983-ban halt Don Decker nagyapja a pennsylvaniai Stroudsburgben. A temetés után Decker lázasnak érezte magát, majd transzba esett. Ugyanekkor víz kezdett csöpögni a ház mennyezetről és a falakról.

Ez már csak azért is különös, mert ott nem futottak vízvezetékcsövek, ahol megjelent a víz. Senki sem értette a dolgot. Decker egyik barátja kihívta a rendőrséget, akik megkérték a férfit, hogy vigye el Deckert a közeli pizzériába.

Az étteremben ugyanaz történt, ami korábban a házban. Amikor Decker távozott a pizzériából, akkor a víz sem csöpögött tovább. 1993-ban az Unsolved Mysteries (Megoldatlan rejtélyek) című televíziós sorozat egyik epizódja is bemutatta a megmagyarázatlan esetet.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló