Állatnevelési szokások



A horoszkópod szerint milyen gazdija vagy a kedvencednek?Kos: Jellemző rád, hogy a tárgyi tudásod alapján neveled az állatkádat. Emellett hajlamos vagy azt gondolni, hogy a kedvenced felfogása olyan, mint az embereké, tehát egy hosszú kioktatással próbálod megértetni vele, ha rosszat csinált.

Bika: Benned meg van a kellő empátia és megérzés, ami ahhoz kell, hogy tökéletesen megértsd a kedvencedet. Az is jellemző rád, hogy csak minimálisan hagyatkozol a tárgyi tudásra. Kétségtelen, hogy a háziállatod az egyik legjobb barátod.

Ikrek: Ezen a területen tökéletes az egyensúly nálad. Megvannak azok a megérzések, amelyek ahhoz kellenek, hogy mélyebben, közelebbről is megérthesd a kedvencedet, de emellett a megfelelő mennyiségű tudással is rendelkezel, amivel értelmezed a háziállatod testbeszédét. Hiszel a hierarchiában, határokat szabsz, mert tudod, hogy te vagy az alfa.

Rák: Született állatbarát vagy, ezért elhanyagolod a tárgyi tudást, és elsősorban az empátiára, a megérzésekre hagyatkozol. Gyakran gyerekpótlékként kezeled a kedvenced, ami azért baj, mert az, ami jó egy gyereknek, nem biztos, hogy a kedvencnek is az.

Oroszlán: Nem engeded, hogy a megérzéseid vezessenek. Ennek oka talán az, hogy nem bízol bennük eléggé, vagy úgy gondolod, hogy felelős állattartóként nem engedheted meg magadnak, hogy a megérzéseidre hagyatkozz.

Az állatokra egyáltalán nem tekintesz úgy, mint az emberekre, mert tudod, hogy nekik más szükségleteik vannak. Ha néha mégis ellágyulsz, akkor sem hagyod, hogy kicsússzon a kezedből az irányítás.

Szűz: Szereted a kedvenced, de nem akarod feltérképezni a lelki világát, elvégre ő nem ember. Az is jellemző rád, hogy szigorú szabályokat szabsz. Ha esetleg az állatkád rosszul viselkedik, akkor megbünteted. Te soha nem hallgatsz a megérzéseidre és az empátiát is hanyagolod, ha állattartásról van szó.

Mérleg: Nem vagy elég bátor ahhoz, hogy hallgass a megérzéseidre. A túlzott felelősségteljességed miatt a tudatos állattartás jellemző rád. Te a szakértők és szakkönyvek szabályait követed, mert szeretnéd jól csinálni az állatnevelést.

Skorpió: Szinte belelátsz a kedvenced lelkébe. Képes vagy úgy beszélgetni az állatkáddal, mintha ember lenne, és tökéletesen megértené minden szavad, ami nem csoda, hiszen imádod az állatokat és nagyszerűek a spirituális képességeid. A tárgyi tudást sem hanyagolod el, ám mégis inkább a jó megérzéseid vezérelnek.

Nyilas: Szereted állatokkal körbevenni magad, de néha elfeledkezel arról, hogy valójában mi a jó a kedvenceidnek. Nem foglalkozol a tudás megszerzésével, mert inkább a megérzéseidre támaszkodsz, ami sokszor tévútra visz.

Bak: Szeresd bármennyire az állatkádat, az biztos, hogy te maradsz az úr a háznál. Az állatokkal való kapcsolatodat az határozza meg, amit tanultál, míg a megérzéseket és a spiritualitás kapcsolatot mellőzöd, hiszen ezekben gyakran nem hiszel. Előfordul, hogy a házi kedvenceddel ápolt kapcsolatodat előrébb valónak tartod az embereknél, mivel az állatokban jobban megbízol.

Vízöntő: A megérzéseid határozzák meg, hogy milyen kapcsolatot ápolsz a kedvenceiddel, akikkel nagyon mély, bensőséges a viszonyod. A megszerezhető tudást elhanyagolod, ráadásul hajlamos vagy emberként, gyerekedként kezelni a kedvencedet.

Halak: Imádod a házi kedvencedet, akiben a lelki társadat látod, ezét úgy beszélgetsz vele, mintha ember volna. Hajlamos vagy beleesni abba a hibába, hogy túlságosan elkényezteted az állatkádat. Ez a vajszívűség odavezet, hogy semmi tekintélyed előtte.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló