Milyen meglepetést tartogat ez a hét?



Válassz egy lapot a három kártya közül!Vajon téged utazással, örömmel, sikerrel, győzelemmel, költözéssel lep meg az élet a következő napokban, vagy inkább konfliktusokkal, véleménykülönbségekkel nehezíti meg a mindennapjaidat A választ megtudhatod, ha kényelmesen elhelyezkedsz, elcsendesedsz, esetleg iszol egy teát, majd a megérzéseidre hallgatva, választasz egy Tarot kártyalapot a fenti képről.

1. Véleménykülönbségek: Az emberiséget az teszi különlegessé, hogy mindenki egyedi, ám sokan elkövetik azt a hibát, hogy azt feltételezik, hogy mások ugyanúgy gondolkodnak, ahogy ők. Az is nagy baj, amikor rá akarjuk erőltetni az akaratunkat, nézeteinket, gondolatainkat másokra.

Ha az első kártyalapot választottad, akkor a héten próbálj tudatosan koncentrálni a kisebb-nagyobb különbségekre. A következő napokban törekedj arra, hogy ne bosszankodj, ha valaki nem ért egyet veled! Próbáld elfogadni, hogy attól, hogy különbözik a tiédtől, még nem rossz egy vélemény! Ne sértődj meg, ha nem értenek egyet veled, hanem hallgasd meg a másik fél gondolatmenetét!

2. Győzelem és öröm: A most választott Tarot lapod a Győzelem, ami azt jelképezi, hogy korábban csalódás érhetett, de az Univerzum ezért kárpótol, ráadásul az eredetileg reméltnél sokkal nagyobb dolgot kapsz.

A héten letérhetsz a korábbi utadról, amivel nincs semmi baj, mert ez is a nagyobb győzelmed része. Meg fogod látni, hogy egy sokkal izgalmasabb irányba indultál el! Ha esetleg ködös előtted az út, akkor hamarosan mindenre megkapod a választ.

Jegyezd meg, hogy a győzelem és az öröm csak akkor érhet utol, ha hajlandó vagy elengedni a múltat, mert ez elengedhetetlen ahhoz, hogy új ajtó táruljon fel előtted. Koncentrálj a lehetőségeidre és légy nyitott!

3. Érzelmi kettősség, utazás, költözés: Az utolsó kártyalap szerint költözésben, esetleg utazásban lehet részed a héten. Az sincs kizárva, hogy átvitt érelemben fogsz utazni, mert találkozol valakivel, aki annyira különleges személy, hogy ez fog egyfajta „utazásnak” minősülni.

Ha a héten készülsz valami egészen meglepőre, például egy új kalandra, akkor a kártya alapján, sikert fogsz aratni, ugyanis a választásod a fejlődést is jelképezi.

A kártyalap harmonikus állapotot szimbolizál, tehát bárkivel is hoz össze a sors, abból a találkozásból mind a ketten profitálhattok a héten. A következő napokban mindenképpen gondold át, hogy vannak-e olyan ismerőseid, akikkel ápolásra szorul a kapcsolatod. Emellett engedj teret az új ismeretségeknek!

Abban az esetben, ha hosszabb utazást terveztél, akkor egy percig se aggódj, mivel a XXI. században már könnyen felveheted a kapcsolatot az otthon maradt szeretteiddel, hiszen ezért van az internet, mobiltelefon. A kirándulás ellen véletlenül ne keress kifogásokat!

Mindemellett a választott kártyalap arra is felhívja a figyelmed, hogy a héten próbáld meg helyrehozni azokat a dolgokat, amelyek korábban elromlottak az életedben. Ha megfogadod a tanácsot, akkor meg fogod látni, hogy testileg és lelkileg is jobban érzed magad.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló