Ez a négy csillagjegy soha nem lesz a buli lelke



Te is a horoszkóp legunalmasabb képviselői közé tartozol?A zodiákus tizenkét csillagjegye között akad, aki élni sem tudna buli és társaság nélkül, míg mások csak a saját társaságukat élvezik, vagy másról sem tudnak beszélni, mint a munkájukról, esetleg nem mernek változtatni a szokásaikon.

Vajon melyik a négy legunalmasabb csillagjegy, és mivel érdemelték ki a nem túl hízelgő jelzőt?

Szűz: Visszafogott és távolságtartó csillagjegy. Nem szeret bulikba, szórakozóhelyekre járni, mert úgy gondolja, hogy saját magánál nem talál jobb társaságot. A társaságban háttérbe húzódik, beül egy sötét sarokba, hogy onnan figyelje a többieket, miközben azon mereng, hogy ő miért nem képes ennyire laza és önfeledt lenni.

A Szűz nem vállal kockázatot, makacsul követi a hagyományokat, és nem hajlandó változtatni a megszokott, sablonos, konzervatív dolgain.

Rák: Szégyenlősen meghúzza magát a szolgálatkész, mindig illedelmes, nagyon udvarias Rák, ha társaságban tartózkodik. Erre a csillagjegyre jellemző, hogy nem szeret új helyekre utazni, nem hozzák lázba az új ötletek.

Gyakran ragaszkodik a megszokott környezetéhez és dolgaihoz. Az érzelmi drámát nem viseli el, de az önfeledt vidámság, szórakozás sem izgatja, ha lehetősége van inkább nyugalomban tölteni az idejét.

Bika: Rendkívül óvatos és körültekintő. A Bika az egyszerű helyzetekben is sokat töpreng. A Bika döntésképtelenségét elsősorban a lustasága okozza. Rengeteg érvet fel tud sorolni amellett, hogy miért maradjon otthon az esti buli helyett.

Ez a csillagjegy hajlamos azt állítani, hogy beteg, fáradt, nem érzi jól magát, csak ne kelljen elmennie bulizni. Amennyiben mégis megjelenik egy pörgős baráti partin, akkor általában azzal van elfoglalva, hogy a poharát újratöltse.

Bak: Elképesztően makacs személyiséggel rendelkezik a Bak. Őt képtelenség meggyőzni arról, hogy neki is a baráti társaságban, a bulikban a helye. Ha valamit a fejébe vett, akkor attól nem lehet eltántorítani.

Ha a Bak úgy gondolja, hogy neki nem való a szórakozás, akkor soha senki nem fogja meggyőzni ennem az ellenkezőjéről. Amennyiben a Bak úgy dönt, hogy otthon marad, akkor szinte biztos, hogy dolgozni fog, mert munkamániás.

Ez a csillagjegy azért is az egyik legunalmasabb, mert képtelen elszakadni a munkájától. Amennyiben csoda történik és szabadságra megy, akkor sem tud önfeledten kikapcsolódni, mert folyamatosan attól retteg, hogy míg ő távol van a munkahelyétől, addig lemarad valamiről, esetleg korábban rosszul csinált meg egy feladatot, vagy összedől minden, amit eddig sikeresen felépített.


Igaz, ami igaz, a Bak az egyik legérettebb, legmegbízhatóbb csillagjegy, de túlságosan szigorú önmagával. Alapszabálya, hogy a lazaságra csak a munka után kerülhet sor, ám a Bak soha nem végez a munkájával, mert mindig talál új feladatot, ráadásul más beszédtémát sem ismer. Mindezek után tagadhatatlan, hogy a Bak az egyik legunalmasabb csillagjegy.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló