Melyik figurát tartod a legfelelőtlenebbnek a képen?



Az olasz pszichológuscsoport személyiségtesztje sokat elárulhat a jellemvonásaidról.Gyakran előfordul, hogy nincs sok időnk arra, hogy hosszan gondolkozzunk, előnyöket, hátrányokat soroljunk fel egy-egy döntés mellett és ellen, mert az adott szituációban azonnal elhatározásra kell jutnunk.

Az ilyen szituációk sokat elárulnak az ember személyiségéről, legalábbis ebből indult ki az az olasz pszichológuscsoport, amely megalkotta ezt a képes tesztet, aminek lényege az, hogy ki kell választani a fenti képről azt a figurát a négy közül, amelyik szerinted a legfelelőtlenebb viselkedést tanúsítja.

Amennyiben eldöntötted, hogy melyik alak legmeggondolatlanabb, akkor olvasd el, hogy az olasz pszichológuscsoport szerint mit mesél rólad a választásod!

1. Abban az esetben, ha a kép tanulmányozása után úgy ítélted meg, hogy az a fickó a legfelelőtlenebb, amelyik a saját magát és egy másik személyt tartó zsinórt készül elvágni, akkor az olasz pszichológuscsoport szerint vezető személyiséggel rendelkező, kifejezetten extrovertált ember vagy.

A közvetlen környezetedben tartózkodó emberek biztosak abban, hogy bizonyos szituációkban számíthatnak rád, még akkor is, ha egyébként az a hír terjedt el rólad, hogy kifejezetten makacs teremtés vagy.

Az olasz pszichológuscsoport azt is állítja, hogy gyakran túlságosan határozott döntést hozol anélkül, hogy kicsit megállnál és átgondolnád a következményeket. A jövőben jól tennéd, ha több időt fordítanál mindenre, és megpróbálnád jobban átgondolni a döntéseidet!

2. Abban az esetben, ha a kép tanulmányozása után arra a döntésre jutottál, hogy a zsinór másik végén látható alak a legmeggondolatlanabb, akkor az olasz pszichológuscsoport szerint a te alapelved az lehet, hogy inkább kétszer ellenőrzöl valamit, mint egyszer sem.

Jellemző lehet rád a bölcsesség és az érzelmi stabilitás, ám előfordul, hogy másokra próbálod hárítani a felelősséget. Mások kifejezetten kedves embernek ismernek, ám az a baj, hogy ezzel sokan visszaélnek és megpróbálnak kihasználni.

3. Amennyiben a kép megtekintése után úgy véled, hogy harmadik alak tanúsítja a legfelelőtlenebb viselkedést, hiszen maga alatt vágja a fát, akkor az olasz pszichológuscsoport szerint imádsz álmodozni. Néha kifejezetten merész elképzelésekkel állsz elő, mégis valahogy mindig sikerül azokat megvalósítanod.

Rengeteg ember nem képes megérteni téged, mert túlságosan extravagánsnak tűnsz mások szemében, ám téged ez egy kicsit sem zavar, mert nagyszerűen érzed magad a saját kis világodban.

4. Abban az esetben, ha a kép tanulmányozása során arra az elhatározásra jutottál, hogy a létrán egyensúlyozó fickó tanúsítja a legfelelőtlenebb viselkedést, akkor az olasz pszichológuscsoport úgy gondolja, hogy számodra az a legfontosabb, hogy a saját elveid szerint élj.

Igazán érett a személyiséged, mindenről kialakítottad a saját véleményed, és bátran felveszed a kesztyűt a számodra nem megfelelő rendszer ellen. Habár a határozottság jó dolog, mégis az olasz pszichológuscsoport arra figyelmeztet, hogy a jövőben legyél óvatosabb, soha ne tégy olyasmit, amiből hátrányod származna, és soha ne csinálj semmit csak azért, hogy mások kedvére tegyél!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló