Az ősz legerősebb varázslatai



Bőségért, szerelemért, jóslatért, a negatív energiák elűzésért végezheted el ezeket a szertartásokat.Új szerelem: Szerezz 5-6 darab őszi falevelet, amire írd fel, a következőt: „Messzire utazom, lelki társadhoz eljutok, szerelmedet meghívom, hogy jöjjön el hozzád az idén.”

A hátoldalra felírhatod pár szóval, hogy milyen legyen a kedvesed. A nevedet se felejtsd le! Gyújts meg egy piros gyertyát a szabadban, fogd a kezedbe a leveleket, és mondd el, hogy:

Útjára indítom a meghívómat, szélben, esőn és ködön át utazik, míg kedvesemet meg nem leli, kihez mikor elér az üzenetem, olthatatlan vágy ébred benne, hogy megtaláljon engem.”

Fújd el a leveleket, amiket bízz a szél gondjaira!

Szabadulj meg a negatív érzelmektől: Szombaton vegyél magadhoz egy fekete gyertyát, tömjénfüstölőt, három füstkvarcot és menj ki a szabadba, ahol keress egy olyan helyet, ahol senki sem zavarhat meg.

Karcold a gyertyába a nevedet, a születési dátumodat, és koncentrálj arra, hogy mi mindentől akarsz megszabadulni! Most gyújtsd meg a gyertyát, miközben ezt mondd:

„Amire nekem nincs szükségem, hadd adjam át neked Drága Föld. Szívd magadba, vidd el tőlem távol és alakítsd át azzá, amire neked lehet szükséged. Tisztítsd meg testemet és lelkemet, fogadd magadba az én terheimet.”

Fogd a kezedbe a három füstkvarcot, amikkel relaxálj, meditálj egy kicsit. Fontos, hogy addig ott maradj, amíg a gyertya végig nem ég, mert ezalatt az idő alatt adod le a földnek azt, amitől meg akarsz szabadulni.

Ha nem akarsz napokig ücsörögni, akkor megfelelő méretű gyertyát vegyél. Amikor leégett a gyertya, akkor áss egy kis gödröt, amibe tedd bele a gyertyacsonkot és egy kvarcot, ezekkel a szavakkal: „Eltemetem minden rossz érzésemet.”

Egy másik kvarcot dobj olyan messzire, amennyire messzire csak tudod, de előtte mondd ezt:„Elengedem minden félelmemet.”

A harmadik kvarcot ezekkel a szavakkal dobd vízbe: „Elhagyom minden terhemet.”

Most már kész vagy.

Jóslat az őszi időszakra: Itt össze kell gyűjtened némi őszi esőt egy kis edénybe, amit egy szombati napon megtisztítottál és megszenteltél ezekkel a szavakkal: „Ami ebben összegyűlik, varázslatossá válik. Őszi eső hoz majd nekem tiszta látomásokat.”

Ha megvan az eső, akkor szombaton gyújts meg egy lila gyertyát! Vedd a kezedbe az edényt, majd mondd el ezt: „Mikor szememet megérinti az istennő könnye, a látomások útja megnyílik előttem, és a köd felszáll, a jövőm tiszta lesz.”

Most egy-egy ujjnyi esőt kenj a szemhéjadra és a harmadik szemedre, végül rövid időn belül feküdj le, hogy álmodban megláthasd a jóslatot!

Bőségkosár rituálé: Szerezz egy kosarat, amibe tegyél almát, süteményt, tejet, bort, mézet, magvakat, majd menj el az erdőbe. Gyújts meg egy aranyszínű gyertyát, majd mondd el ezt:

„Ajándékot hoztam a Természet Isteneinek, Anyának és Atyának. Fogadjátok szeretettel és ha kedvetekre lesz, úgy ajándékozzatok meg bőséggel és jóléttel, hogy a hideg beálltával, a tél közeledtével se szenvedjek hiányt semmiből.”

Most a kosaradból vedd ki az almákat, gyümölcsöket, süteményt, amiket helyezz egy választott kőre, fához, vagy bokorhoz. A tejet, bort, esetleg mézet ezekkel a szavakkal öntsd körbe: „Előbb nekem kell adnom, hogy kapjak, s ez így van jól. Ha sokat nem is, de azt a keveset, amit adok szívből adom, és szívből dicsérem neveteket és kérem, hogy áldjatok meg.”

Relaxálj kicsit és nézz körül! Ha meglátsz egy gesztenyét, furcsa követ, falevelet, vagy más jellegzetest, akkor vidd haza és köszönd meg a „csereajándékot”, ami elhozza neked a bőséget.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló