Ilyen a gyereked személyisége a csillagjegye szerint



A horoszkóp segít, hogy jobban megérthesd a csemetédet.Kos: A nyughatatlan Kos gyermek akarata nagyon erős és rendkívül gyors, ezért nem könnyű lépést tartani vele. Szereti a játszóteret, szívesen ismerkedik más gyerekekkel. Akaratos és lobbanékony ezért a szülőknek muszáj erőteljesebbnek mutatkozniuk, ha meg akarják nevelni és szeretnék a felügyeletük alatt tartani.

Bika: Már gyerekként is nagyon fontos számára a család, a szüleihez pedig erősen kötődik. A Bika gyermek hamar feltalálja magát, jól elfoglalja magát a játékokkal és napközben is szívesen alszik, ám ő is lehet dühös, rosszalkodhat, verekedhet a játszótársakkal és rugdoshat.

Ikrek: Ahogy felnőttként, úgy gyermekként is kíváncsi teremtés az Ikrek, akinek a kedvenc szava a „miért”. Az Ikrek csemete folyamatosan kutat, érdeklődik, rajong az újdonságokért és szeret mindent kipróbálni. Gyorsan tanul és szeret utánozni.

Rák: Már gyerekként is jól látható a Rák segítőkészsége. Mindig ott van, ahol a szülei, és azonnal rohan, hogy segítsen. Ha kistestvére szüleik, akkor szereti babusgatni. A Rák gyermek nagyon ragaszkodik az anyukájához, ami csak részben jó, mert nehezen szokja meg az óvodát, iskolát.

Oroszlán: Folyamatosan szeretne a saját feje után menni, emiatt nehéz kordában tartani. Hajlamos hisztizni, drámázni. A szülők csak annyit tehetnek, hogy megdicsérik azokért a tettekért, amiért ezt megérdemli az Oroszán gyermek, aki ezt értékeli, és talán kevesebbet rosszalkodik, ha azt látja, hogy a jó dolgokért megdicsérik.

Szűz: Szívesen elvégzi a feladatait, elpakolja a játékait, beágyaz és mindig ugyanakkor érkezik meg. Alapvetően jó gyerek, ám nem túl rugalmas, azon pedig nem szeret változtatni, amit ő kigondolt a kis fejecskéjével.

Mérleg: Nagyon közvetlen, szeret ismerkedni, barátságos, általában boldog, de kissé naiv is. Az igazságtalanságot nem viseli el, szüksége van a hosszú beszélgetésekre, amikor a szülők logikusan elmagyaráznak neki mindent.

Skorpió: Szereti, ha órákig, csendben játszva, ülhet a sarokban, mert leginkább ezzel tudja lekötni magát. Ha mégis van társasága, akkor csak egy-egy baráttal találja fel magát, mert nem viseli el a nagyobb társaságot. A Skorpió gyermek okos és nagyon tehetséges művész. Néha önző, mert nem szereti odaadni másnak azt, ami az övé.

Nyilas: Rajong a felfedezésekért, szeret a fiókokban kutakodni, imád szaladgálni, főleg oda, ahova nem szabad mennie. Szeret barátkozni és hosszan játszani haverjaival. Számára fontos a szabadság, ezért nem szereti, ha meg akarják mondani neki, hogy mit csináljon, és a nemleges választ is nehezen fogadja el.

Bak: A szabadban érzi a legjobban magát a Bak gyermek, aki vágyakozik a figyelemre, az elismerésre, az ügyességét pedig szereti megmutatni a szüleinek, ezért a kedvenc mondata az „anya/apa nézd mit csináltam”. Ha megdicsérik, akkor nagyon boldog és büszke magára. A szüleit nagyra becsüli, igazi példaképként tekint rájuk.

Vízöntő: Kifejezetten bölcs és különleges személyiséggel rendelkezik a Vízöntő gyermek, akit lehet, hogy ismernek a szülők, ám még így is okozhat nekik meglepetést egy-egy tréfával, kommentárral. Általában jól viselkedik, de előfordul, hogy lefárasztja, kimeríti az embert. A Vízöntő gyerekhez türelem kell és mindig végig kell hallgatni!

Halak: Nagyon kedves, kreatív, könnyen barátkozó gyermek. A képzelőereje és a fantázia rendkívül gazdag, ám érzékenyen reagál még a legapróbb hangra és képre is. Ha szeretne valamit kipróbálni, akkor jobb megengedni, mert lehet, hogy van tehetsége hozzá.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló