A legönteltebb csillagjegyek



Kik a leggőgösebb emberek a horoszkóp szerint?A tizenkét csillagjegy különböző jellemvonásokkal van megáldva, vagy éppen megverve, hiszen vannak, akik szeretnek a háttérbe húzódva, csendben dolgozni, miközben nem várják el, hogy fényezzék az elért sikerekért.

Akad olyan csillagjegy is, amelynek tagja keményen dolgozik, szóvá teszi az eredményeit, de még ő sem veri nagydobra, hogy mi mindent sikerült elérnie az életben. Akad azonban egy harmadik kategória is, amelynek képviselői a lehető leggőgösebb emberek.

Ezek az öntelt csillagjegyek hajlamosak azt hinni, hogy körülöttük forog a világ, nekik mindig igazuk van, még akkor sem, ha világos, hogy tévednek, ezért velük nagyon nehezen jön ki a többi ember.

Természetesen, mint mindig, most is tisztelet a kivételnek, de a horoszkóp az alábbi három csillagjegyet tartja a leggőgösebbnek.

Az Oroszlán a leggőgösebb: Az Oroszlán folyton lenéz másokat, mert különbnek, jobbnak, értékesebbnek tartja magát. Ennek a csillagjegynek önmaga a legfontosabb. Az önbizalma hatalmas, ahogy az önteltsége is.

Talán soha nem vallaná be, de valójában tökéletesnek képzeli magát. Arra nagyon büszke, hogy milyen sok a követője, barátja, hiszen imádja a figyelem központjába illegetni magát. Amikor az orrát magasan hordó Oroszlán valamit a fejébe vesz, akkor attól semmi és senki nem tántoríthatja el.

Az Oroszlánt nem győzik meg az észérvek, mert maximálisan biztos abban, hogy soha nem téved, mindig tudja a tutit. Az Oroszlánt csak felidegesítik az ellenérvek, aminek hatására kitör belőle az igazi, agresszív fenevad.

A Nyilas körül forog a világ: A Nyilas imád világot látni, de kimondottan azért, mert új helyeket akar felfedezni, hanem inkább azért, mert azt hiszi, hogy ő a világ közepe. Ez az öntelt csillagjegy igencsak sármos, megnyerő, optimista, kíváncsi, aki tisztában van azzal, hogy milyen vonzó, ám azt soha nem vallaná be, hogy hihetetlenül énközpontú és hiú.

A Nyilas azt hiszi, hogy neki mindent szabad, a szabályokat nyugodt szívvel felrúgja, mert bebeszélte magának, hogy azt tehet, amit akar. Amennyiben valaki közli a Nyilassal, hogy túlment minden határon, a világ pedig mégsem körülötte forog, akkor a Nyilas még önteltebb és gőgösebb lesz.

Ennek a csillagjegynek a szülötte meggyőzte magát arról, hogy mindenkinek azt kell tennie, amit neki, ezért képtelen megérteni, ha valakinek eszében sincs követni a példáját. Az önálló, független, önmagával teljesen elégedett Nyilas nem engedi, hogy bárki beleszóljon a dolgaiba.

A Bika sosem téved: Nem hisz a kompromisszumokban, mert a Bika teljesen biztos abban, hogy mindig igaza van, soha és semmiben sem téved, ugyanis elképesztően makacs és önfejű. Amikor valamit a fejébe vesz, akkor abból soha nem enged.

A Bika a mindörökké ragaszkodik az elveihez, tehát kár próbálkozni, mert biztos, hogy semmiről sem lehet meggyőzni. Vitatkozik, darálja az érveit, ám azt eszébe sincs elfogadni és tudomásul venni, hogy mit gondol a másik, hiszen úgy sem lehet igaza.

Az öntelt és magabiztos Bika olykor annyira kemény szívű és kíméletlen, hogy egy kicsit sem foglalkozik azzal, hogy mit érezhetnek mások. Ezt a gőgös csillagjegyet egyáltalán nem érdekli, hogy megbánt-e valakit, mert soha nem vallaná be, hogy átgázolt mások lelkén.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló