A legrosszabbul flörtölő csillagjegyek



Nevetségesen próbálják tenni a szépet ezek a nők és férfiak.A párkeresésben könnyű mondani, mint csinálni, hogy találjon magának valakit az ember, ugyanis nem megy mindenkinek olyan egyszerűen az ismerkedés. Előfordul, hogy míg valaki minden ujjára talál nőt vagy férfit, addig másnap talán, ha tíz próbálkozásból egyszer összejön egy randi.

A horoszkóp tizenkét csillagjegye a flörtölésben is különbözik egymástól, mert néhányuk mindig megtalálja a legjobb szavakat, amivel nyert ügye lehet, de mások próbálkozása inkább nevetséges, mint sikeres.

A flörtölés tehát nem való mindenkinek, de ez nem baj, hiszen a legrosszabbul flörtölő csillagjegyek képviselő más jellemvonások miatt szerethetőek. Vajon te is azok közé tartozol, akiknek nem megy a hódítás? Kiderül!

A Bak komolyan gondolja a szerelmet: Képtelen a flörtölésre a Bak, mivel ő mindig őszinte, egyenes és megbízható. Ennek a csillagjegynek a szülötte soha nem játszik. Ha szeretnénk bevallani az igazat, akkor muszáj megemlíteni, hogy a Baknak nincs sok lehetősége flörtölésre, hiszen inkább otthon vagy a munkahelyén tartózkodik, buliba pedig ritkán megy, de akkor sem ő a parti lelke.

A szíve mélyén a Bak is vágyik a hódítás izgalmára, de amikor úgy alakul, hogy flörtölhetne, akkor úgy érzi, hogy csapdába ejtették, ezért azonnal menekülni akar. Amennyiben valaki a Bakkal próbál flörtölni, akkor kikerekedett szemmel fog rábámulni az illetőre, hogy az mégis mit akar tőle.

A Vízöntő elbohóckodja a flörtölést: A Vízöntőt leginkább arról ismerjük, hogy mindig mindent másképpen csinál, mint a többi csillagjegy. Mivel nagyon okos és intelligens, ezért a flörtölni is logikusan szeretne, ám ez olyan logikát jelent, amit rajta kívül senki sem ért.

Abban az esetben, ha a Vízöntő kikezd valakivel, akkor azzal alaposan összezavarja a beszélgetőpartnerét, mert ez a csillagjegy inkább furcsa, mint vonzó, ha flörtölni próbál. Valójában bohóckodásnak tűnik, amit csinál. Ha a kiszemeltnek tetszik a Vízöntő humora, akkor jól szórakozhatnak, de ellenkező esetben a Vízöntő kaphat egy „nem vagy normális” pillantást, vagy megjegyzést.

A Vízöntő kifejezetten társasági lény, szeret ismerkedni, a flörtölés is beindítja a fantáziáját, de valahogy mégis nagyon ügyetlen ebben. Az igazat megvallva, a Vízöntőnek nem is kellene flörtöléssel próbálkoznia, mert a kisugárzásával egyébként is leveszi az embereket a lábukról.

A Skorpió nyomozóként faggat: Ennek a csillagjegynek nem is lenne szüksége flörtölésre, mert már a karizmájával mágnesként vonzza az embereket. A Skorpiónak elég lenne csak beszélgetnie másokkal, ám itt kezdődnek a problémák, mert a Skorpió nem cseveg, hanem úgy faggatozik, mint egy nyomozó.

Ennek a csillagjegynek a szülötte nagyon gyorsan próbál minél több információt kiszedni a kiszemeltjéből, ezért a flörtölése inkább egy rendőrségi kihallgatásra hasonlít. Persze, később fogalma sincs, hogy a partnere miért néz rá annyira értetlenül.

A Skorpió esetében az is baj, hogy egyoldalú, mert ő vadul bombázza a kérdéseivel a másik felet, ám saját magáról semmit sem árul el. Ez a hozzáállás odavezethet, hogy a Skorpiót egyszer csak faképnél hagyják.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló