Ők a legjobb feleségek



Három csillagjegy, amelynek szülöttei közül kerülhet ki a legjobb házastárs és anya.Mindenki számára más a tökéletes pár, emiatt nem lehet biztosan kijelenteni, hogy kiből lesz a legjobb házastárs, hiszen a horoszkóp szerint hiába született háziasszony valaki, ha egy férfinak arra van inkább szüksége, hogy a párja talpraesett, célorientált nő legyen.

A horoszkóp tizenkét csillagjegye között azonban mégis akad három, amely állítólag a lehető legjobb feleség és anya alapanyag. Köztük vagy te vagy a feleséged?

Az Oroszlán lehengerlő típus: Nem kérdés, hogy az Oroszlán nő nyelve éles és csípős. Ő nem kerülgeti a forró kását, hanem egyenesen kimondja, hogy mit gondol, ezért feleségként egy olyan férfira van szüksége, akire felnézhet, akit tisztelhet. Az is fontos, hogy mindezt visszakapja a férjétől.

Az Oroszlán nő igazán vonzó, független személy, akivel olykor nem könnyű az élet, mert szeret drámázni, ám ettől eltekintve hűséges és megkérdőjelezhetetlen a szeretete. Az Oroszlán feleség mindig kiáll a szerettei érdekében, és bármikor megvédi a párját, gyermekeit, mert számára a családjánál nincs fontosabb.

Nem tűri, hogy mások rosszat mondjanak a szeretteiről. Az Oroszlán feleségnek hatalmas a szíve és nagyon ragaszkodik a társához és a hozzá legközelebb állókhoz. A gyerekeit nehezen engedi el. Előfordulhat, hogy még akkor is kontrollálni akarja őket, amikor kirepültek a családi fészekből.

A Rák a legérzelmesebb feleség: Nem fél megmutatni az érzéseit. Talán az összes csillagjegy közül a Rák az, aki számára a boldogság a legértékesebb dolog a világon. A Rák feleségből addig biztos, hogy nem veszik ki a szeretet, a szerelem, amíg a párjától ugyanezt kapja vissza.

Rák felesége rendkívül odaadó, figyelmes, gondoskodó házastárs, aki mindent megtesz a férjéért, aki szerencsésnek érezheti magát, ám az igazsághoz hozzátartózik, hogy a Rák feleség kiszámíthatatlanul viselkedik.

Különösen érzelmes, ráadásul gyakori a hangulatingadozása, ami miatt nem könnyű követni, hogy mikor van jó, és mikor van rossz kedvében. Amennyiben ezt a negatívumot félretesszük, akkor Rák remek feleség. Nála jobban senki sem intézi a háztartást, nagyon jól főz, a gyerekeit imádja, megbízható és hűséges partner.

A Kos mindenben támogatja párját: A Kos feleség kemény fejű, makacs, az elveihez mereven ragaszkodik és nagyon céltudatos. Ennek a csillagjegynek sokat számít, hogy a férje fenntartsa a kíváncsiságát, az érdeklődését, miközben támogatást, hűséget és elkötelezettséget vár el tőle.

Abban az esetben, ha mindezt képes megadni neki egy férfi, akkor a Kos nőből talpraesett feleség válik, aki erősen inspirálja a férjét, akit magával ragad a Kosból sugárzó energia. Ketten együtt sikert élhetnek el az életben.

A Kos feleség a legjobb bizonyíték arra a mondásra, amely szerint minden sikeres férfi mögött egy sikeres nő áll. Anyaként következetesen, tudatosan neveli a gyermekeit, akikből próbálja kihozni a lehető legtöbbet és a legjobb képességeket. A Kos feleség hűsége megkérdőjelezhetetlen, kiváló szervező és megbízható társ.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló