Mitől próbál megvédeni a fehér ruhás hölgy novemberben?



Válassz egy lapot a lenti képről, hogy megkaphasd a szellem figyelmeztetését!A fehér ruhás hölgy az egyik legismertebb szellemtörténet, aminek számtalan verziója létezik az egész világon, ám azt senki sem tudja, hogy melyik az eredeti történet. Ez most sem fog változni, ugyanis a fehér ruhás nő szelleme azt árulja el, hogy mitől próbál megóvni novemberben.

Válassz egy lapot a fenti képről, majd olvasd el az üzenetet!

1. Betegségtől: Nem valami borzalmas betegségről van szó, hanem arról, hogy a fehér ruhás hölgy arra szeretne figyelmeztetni, hogy nem foglalkozol eleget az egészségeddel. Hanyag és könnyelmű vagy, aki csak legyint a betegségforrásokra. Folyton csak dolgozol, nem pihensz, teljesen felemészted a tested és a lelked. Novemberben komolyan lebetegedhetsz, ha nem változtatsz ezen az életmódon.

2. Szerelmi csalódástól: A szerelmi csalódásba sok minden belefér. Talán csak összevitatkoztok a kedveseddel, esetleg olyasmit vágtok egymás fejéhez, amit később megbántok. Ha nincs párod, akkor lehet, hogy a kiszemelted nem olyan ember, mint eredetileg képzelted.

3. Árulástól: Ez rosszul hangzik, de ne kezdj kombinálni, és a bizalmat se vond meg senkitől se! A fehér ruhás hölgy szelleme nem azért szólt előre, hogy minden bokorban ellenséget keress, hanem azért, hogy légy résen, mert így időben észre fogod venni azokat a jeleket, amelyek elárulják, hogy ki az, aki nem őszinte és csak rosszat akar!

4. A láthatatlan világ erőitől: A fehér ruhás hölgy úgy látja, hogy novemberben hozzád csapódhat egy szellem, esetleg akarva-akaratlanul rontás szállhat a fejedre. A láthatatlan világ erőivel szemben úgy védekezhetsz a legegyszerűbben, ha levéded magad.

Ha úgy érzed, hogy már megtörtént a baja, akkor próbáld kideríteni, hogy mi a baj, majd annak tudatában végezz el egy könnyű tisztító szertartást, rontásoldást, szelleműző rituálét!

5. Önmagadtól: A fehér ruhás hölgy önmagadtól szeretne megóvni novemberben. Ennek oka lehet az, hogy egy helyzet hatására túlságosan sötétek a jelenedről és a jövődről szóló gondolataid, ezért letérsz a helyes ösvényről és önpusztításba kezdesz.

A fehér ruhás hölgy arra kér, hogy függetlenül a helyzettől, maradj erős! Ha kell, akkor kérj segítséget, és higgy abban, hogy minden jóra fog fordulni, hiszen tudod, hogy ez így van. Novemberben előfordulhat, hogy nem látsz tisztán, ezért butaságot csinálhatsz, amit később megbánsz, ezért inkább kétszer gondold meg a döntéseidet!

6. Anyagi veszteségtől: Arra figyelmeztet a fehér ruhás hölgy szelleme, hogy anyagi veszteség érhet novemberben. Ha üzletet készülsz kötni, esetleg befektetésen töröd a fejed, akkor lehet, hogy jobb lenne, ha még várnál ezzel, ahogy az ingatlan adás-vétellel is.

A szerencsejátékot is felejtsd el az ősz utolsó havában. Ha szerinted ezek közül egyik veszély sem fenyeget, akkor az értékeidre vigyázz, mert könnyen meglophatnak novemberben, ha nem leszekelég óvatos.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló