Az életed melyik területén kellene változtatnod?



A képen először meglátott részleten keresztül üzen a tudatalattid.Előfordul, hogy az ember legbelül érzi, hogy valami nincs jól az életében, valamin muszáj lenne változtatnia, mert addig, amíg nem teszi meg, igazán boldog sem lehet. Ha te is érzed, hogy valami nincs rendben az életedben, de nem tudod meghatározni mi, akkor a fenti kép a segítségedre lesz.

A rajz összetett, mert több részletet is észre lehet rajta venni a nagy egészen kívül. Neked mi szúrt szemet legelőször? A kalitka, a fasor, az ösvény vagy a favágó? Ha megvan a válasz, amivel kapcsolatban ne csalj, akkor olvasd el, hogy mit üzen a tudatalattid, min kell változtatnod a boldogságod érdekében?

Az ösvényt pillantottad meg először: Az előrehaladást, a mozgást és a bizakodást jelképezi az ösvény. Abban az esetben, ha ez a részlet szúrt szemet, akkor rengeteg dolog mellett csak elsétálsz az életedben, pedig ezekkel fontos lenne foglalkoznod.

Az igazi boldogságod érdekében vedd észre ezeket az ügyeket, a bennük szereplőkkel együtt. A tudatalattid azt is kéri, hogy az se kerülje el a figyelmed, ami akadályozhatja az előrejutásodat! A jövőben figyelj jobban a céljaidra, ne pazarold az időt olyasmire, ami csak eltereli a figyelmed a fontos dolgokról!

Az ösvény azt is jelenti, hogy nem vagy egyedül az úton. Mások veled tartanak, te pedig ennek következtében rájöhetsz, hogy milyen jó érzés, ha megbízhatsz a barátaidban, akiknek a segítségére is számíthatsz.

Ha a favágót vetted észre először a képen: Az általad először meglátott részlet alapján azt üzeni a tudatalattid, hogy általában túlságosan könnyen átlépsz a problémákon. Mindegy, hogy milyen feladattal találod szembe magad, nem engedheted meg magadnak, hogy nem veszel arról tudomást!

Mindig és minden esetben a fejedet használd legelőször, akkor is, ha ez kényelmetlenségekkel jár! Ha például vállalod a felelősséget a tetteidért, akkor valószínűleg gyakrabban kell elnézést kérned másoktól. Függetlenül attól, hogy mit teszel, ne rohanj, hanem előbb gondolkodj, és próbálj türelmesebb lenni!

Az élet rövid, ha pedig lefoglal, hogy folyamatosan önmagaddal versenyezz, akkor hidd el, hogy le fogsz maradni a legizgalmasabb pillanatokról!

A fasort láttad meg először a képen: A fejlődést és a jólétet jelképezik a fák. Ha a fasort láttad meg legelőször a képen, akkor a tudatalattid úgy ítéli meg, hogy gyakran vársz mások tanácsára, útmutatására, miközben folyamatosan vágysz a fejlődésre.

A fasor arra is utal, hogy céltudatos ember lehet. Te akkor érzed a legjobban magadat, ha képes vagy megoldani, befejezni a feladatait, ám abban az esetben, ha az igazi boldogságra vágysz, akkor meg kell tanulnod értékelni a kis dolgokat! Legyél mindenért hálás, amiért megdolgoztál, örülj mindennek, amit megtettél!

Ha a kalitkát pillantottad meg először: A tudatalattid szerint időnként elveszettnek érzed magad. Ha a kalitkát szúrtad ki legelőször a képen, akkor úgy érezheted, mintha ugyanazokat a köröket futnád le újra és újra, folyamatosan falakba ütközöl, valaki vagy valami pedig állandóan visszatart, visszahúz.

Ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogy mit tegyél! Ne engedd, hogy befolyásoljanak! Az életed csak a tiéd, úgyhogy ideje, hogy végre úgy éld, ahogy a leginkább akarod!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló