Mire figyelj a következő hetekben?



A testi és lelki jólétedet féltő őrangyalok tanácsai 2017 végéig.Ne feledkezz el magadról sem: Sokan hajlamosak a háttérbe szorítani a vágyaikat, mások kedvéért, de te ne kövesd el ezt a hibát, hanem tudd, hogy a saját lelked kényeztetése is nagyon fontos! Hidd el, hogy nem önzőség azokat a tevékenységeket űzni, amelyeket kellemesnek érzel! Találd meg az örömöd az ajándékozásban, az ünnepekben, és mindenben, amit csinálsz!

Kimaradó karma oldás: Annak semmi értelme, ha a jelenlegi terheidet átviszed a következő évre, mert ezzel csak megpecsételnéd azt az esztendőt is, ezért a karma oldását év végén kell elvégezned. Készíts számvetést az elmúlt év rossz és negatív eseményeiről, valamint gondold át a kapcsolataidat! A rossz, felesleges kötelékeket szakítsd meg! Ha van, ami még menthető, akkor azt harmonizáld!

Az idei ünnepek teljesen másképp: Sokan már most pánikba estek az ünnepek miatt, mert nem tudják, hogy kinek és mit vegyenek, mit főzzenek, kit hívjanak meg, hogyan osszák be a pénzüket, tehát feleslegesen idegesítik magukat.

Az őrangyalokat ez mélyen bántja, mert azt látják, hogy rég nem arról szól az ünnep, amiről kellene, tehát nyoma sincs benne a szeretetnek és a családok összetartozásának. Ha idén nem szeretnéd idegroncsként tölteni a karácsonyi ünnepeket, és az idődet sem pazarolnád el, akkor változtass a szokásaidon!

Engedj a görcsösségedből, mert nem kell beleőrülni abba, hogy minden jól alakuljon! Ne csak másokhoz próbálj jó lenni, hanem önmagadhoz, a testedhez és a lelkedhez is! Ha anyagilag nem vagy eleresztve, akkor ne akard azt is elkölteni, amid nincs! Térj vissza az egyszerűség útjára!

Suttogó sötét erők: Ha rád nem jellemző módon sötét, negatív, gonosz gondolatok törnek rád, akkor a sötét erők suttognak a füledbe. Ahogy közeledik az év vége, úgy lesz egyre sötétebb, ami kedvez ezeknek az entitásoknak, akik szeretnék megnehezíteni a dolgodat. Rá akarnak venni a meggondolatlan, kockázatos tettekre, arra, hogy árts magadnak vagy másoknak, de depresszióba is lökhetnek.

A sötét erők annál boldogabbak, minél elveszettebb vagy, ezért az őrangyalok nagyon kérnek, hogy ezt ne hagyd! A támadás ellen védekezhetsz tisztító gyakorlatokkal, űző szertartásokkal, de az angyalaid is készen állnak, hogy segítsenek, úgyhogy csak hívnod kell őket!

Ügyelj arra, hogy tetteid harmóniában legyenek az érzéseiddel: Az őrangyalok figyelmeztetnek, hogy ne tégy olyasmit, amit valójában nem is akarsz! Ne akarj megfelelni az elvárásoknak! Ha valamire nem akarsz adni, akkor ne adj! Kerüld el az álszenteskedést, az önerőszakot, mert azzal csak megbélyegzed a lelked, a kívánt célt pedig nem éred el.

Az őrangyalok egyfelől arra hívják fel a figyelmed, hogy 2017 végén erősnek, boldognak és kiegyensúlyozottnak kellene lenned, ugyanis amilyen leszel, azt viszed át 2018-ba, de másfelől tartozol magadnak annyival, hogy nem játszol szerepet. Add önmagadat, és ne érezz bűntudatot emiatt!

Ha erre nem vagy hajlandó, akkor legalább keress örömöt a szerepedben, hogy a tetteid valahol mégis őszinték legyenek! Habár az év közbeni tetteid is számítanak, mégis az év végiek különösen fontosak.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló