Három csillagjegy, amely valószínűleg nem fog meggazdagodni



Leginkább önmaguk legnagyobb ellenségei ezek a jegyek, ha sikerről van szó.Aki mer, az nyer” – tartja a mondás, ami abban nem téved, hogy sikert csak az érhet el az életben, aki hajlandó kockázatot vállalni, le mer csapni a lehetőségekre és nem hezitál. Ők azok, akik valószínűleg sikeresek lesznek az életben, és anyagi téren sem panaszkodhatnak.

Velük szemben ott vannak azok, akik hezitálnak, nem bíznak önmagukban, a képességeikben, pedig nekik is meglenne a tehetségük ahhoz, hogy sikeresek és gazdagok legyenek. Vajon a horoszkóp szerint melyik három csillagjegynek van a legkisebb esélye a sikerre?

A Mérleg folyton mérlegel: Ennek a csillagjegynek a szülötte biztos, hogy megtalálja a helyét az életben, de annak kicsi a valószínűsége, hogy valaha hírnevet szerez, meggazdagszik. Ennek oka egyfelől, hogy nehezen dönt. Másfelől folyton azzal foglalkozik, hogy megtalálja a lelki egyensúlyát.

A Mérlegnek megvan minden lehetősége arra, hogy sikeres és gazdag legyen, de addig hezitál, hogy végül lecsúszik a kínálkozó alkalomról. Az is gátolja a sikerét, hogy remek ötletei vannak, mégis nehezen veszi rá magát arra, hogy tegyen valamit a megvalósításért.

A Mérleg körbejárja a barátait, akiktől visszaigazolást vár arról, hogy szerintük is nagyszerű-e az ötlete. Mire meggyőzi magát, hogy érdemes a tettek mezejére lépni, addigra a lehetőség elúszott. Meggazdagodni egyébként sem könnyű, de a hezitáló Mérlegnek még nehezebb dolga van.

Az Ikrek nem kockáztat: Az Ikrek egyik oldala könnyed, laza, spontán, de a másik fele ennek az ellenkezője, nehézkes, tétova és döntésképtelen. Ha egy nagy lehetőség előtt találja magát, akkor hajlamos úgy megrémülni, hogy sóbálvánnyá válik.

Kockázatról hallani sem akar, arról pedig fogalma sincs, hogy hogyan kellene döntenie. Habár az Ikrek nagyon okos, remek meglátásai vannak, mégis teljesen elbizonytalanodik és görcsöl, ha a saját életéről van szó.

Azért sem valószínű, hogy valaha meggazdagszik, mert nem tud bánni a pénzzel. Szeret vásárolni, költekezni, drága bulikat szervez. Emellett a pénze beosztása, a takarékosság nem az erőssége, tehát minél többet keres, annál többet fog költeni. Az Ikrek ott áll a siker és a szerencse kapujában, mégsem lép be.

A Halak a felhők között lebeg: A legnagyobb probléma az a Halakkal, hogy túlságosan sokat álmodozik. Nagyon sokszor képes elképzeli, hogy milyen lenne, ha meggazdagodna, ám a baj az, hogy általában csak eddig jut.

A Halak rendelkezik azokkal a képességekkel, adottságokkal, amelyekkel sikert sikerre halmozhatna, de nagy problémája, hogy hosszan és túlságosan sokat gondolkodik azon, hogy vajon belekezdjen-e egy új munkába.

Mire végre elhatározza magát, hogy mit csináljon, addigra a lehetőség már rég elszállt. Ebből is látszik, hogy valójában a Halak önmaga legnagyobb ellensége, hiszen saját magát fosztja meg a sikertől a félelmeivel, aggódásával.

Abban az esetben, ha megjelenik előtte a meggazdagodás lehetősége, akkor is elbizonytalanodik, egy helyben toporog, pedig csak bátran rá kellene lépnie az ismeretlen terepre. A Halak az élet bármelyik más területén képes bízni önmagában és a megérzéseiben, de amikor arról van szó, hogy meggazdagodhatna, akkor nagyon elanyátlanodik.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló