Ne erőltesd az ünnepi hangulatot!Hat hiba, amiket sokan elkövetnek az év végén.A Szeretett Angyalai az esztendő utolsó heteiben is aktívan próbálnak segíteni, üzenni az embereknek, hogy azok minél pozitívabban zárják le az évet, ám sokan nem figyelnek a jelekre, és ugyanazokat a hibákat követik el.

 

Annak érdekében, hogy ne legyél köztük, a Szeretett Angyalai arra kérnek, hogy az alábbi hibákat ne kövesd el!

Nem adsz hálát: Az angyalok arra hívják fel a figyelmet, hogy biztos, hogy van valami, amiért az ember hálás lehet, ha másért nem, akkor a szeretteiért, az egészségért, a munkájáért, de eleve azért, hogy egyáltalán él.

A hála azért fontos, mert arra tanít, hogy pozitívan szemléld az életet, és segít meglátni a jó dolgokat. Az sem elhanyagolható tény, hogy minél hálásabb valaki, annál több jót kap.

Elveszíted a hitedet: Az emberek egy része teljesen hitetlenné válik az év végére. Ők azok, akik ócsárolják az ünnepet, állítják, hogy nincs Isten, nem léteznek angyalok, mert abban az esetben, ha lennének, akkor nem engednék, hogy ennyi rossz történjen a világban.

Ha esetleg neked is kemény éved volt, sok rosszat láttál, éltél meg, akkor se kövesd el azt a hibát, hogy kételkedsz a hitedben, az égiekben! Év végén kell igazán hinned bennük, mert csak így mutathatják meg neked a csodás erejüket!

Nem minden az ajándék: Sokan hangoztatják, hogy nem minden az ajándék, mégis ugyanúgy vesznek valamit, hogy „mégiscsak legyen valami a fa alatt”. Az ajándékozásnál azonban fontos, hogy ne a nagyzolásról szóljon. Az ünnepnek ez a része szólhatna inkább arról, hogy élményt adtok egymásnak a szeretteiddel.

Megfeledkezel a környezetedről: Nagy és gyakori hiba, hogy az emberek nem gondolnak a hidegre, pontosabban arra, hogy a hajléktalanok és a kóbor állatok kint fagyoskodnak. Abban az esetben, ha van arra lehetőséged, hogy segíts rajtuk, akkor tedd meg!

A Szeretett Angyalai arra hívják fel a figyelmed, hogy minél többet gondoskodsz év végén másokról, legyen az ember vagy állat, annál több gondoskodást fogsz te magad is kapni. Azok a tettek, amiket most teszel, nagyban befolyásolják a következő évedet!

Nem csak az ünnepekkor kellene összegyűlni: Rengeteg ember beleesik abba a hibába, hogy csak az ünnepek tájékán jut eszükbe vendégül látni a szeretteiket, meglátogatni a rokonokat, és összegyűlni. Mindez azzal jár, hogy sokan stresszesek, mert úgy élik meg, hogy „muszáj” ezt tenni.

Az angyalok éppen ezért arra figyelmeztetnek, hogy egész esztendőben időt kellene fordítani arra, hogy meglátogasd a szeretteidet, akiknek nem kizárólag év végén kell kedveskedni. Gondolj csak bele, hogy mennyivel jobb, ha év közben szakítasz időt a szeretteidre, mint az, ha „illemből” keresed őket az ünnepekkor!

Ne erőltesd az ünnepi hangulatot: Nincs azzal semmi baj, ha várod az ünnepeket, aminek már a gondolata is kellemes hangulatba hoz és elönt a lelkesedés. Az is remek, ha számodra az ünnep a családról, szeretetről, békéről szól.

A probléma ott kezdődik, amikor mindenáron rá akarod erőszakolni a környezetedre az ünnepi hangulatot. Fogadd el, hogy vannak, akik nem lelkesednek és nem várják úgy az ünnepeket, mint te!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló