Tíz fiatal, aki már most dollármilliomosMinek köszönheti a gyors meggazdagodást a 7 éves Ryan vagy a 15 esztendős Rashed Saif Belhasa?Az élethez szerencse is kell. Ezt a tényt támasztják alá azok a 25 év alatti fiatalok, akik közül nem sokan gondolták volna, hogy azzal fognak meggazdagodni, hogy feltöltenek egy videót a Youtube-ra, ám az élet úgy hozta, hogy rengeteg követőt vonzott egy-egy éneklés, kritika, mutatvány.

Az alábbi tízes listán azonban nem kizárólag olyan fiatal dollármilliomosok szerepelnek, akik az internetnek köszönhetik a sikert, ugyanis színészek, de csak jó helyre született gyerekek is helyet kapnak a gyűjteményben.

Ryan, a Ryan ToysReview csatorna vloggere, 7 éves: Ryan csupán kisgyerek, ennek ellenére a játékokról készített videókritikái annyira népszerűek, hogy ő rendelkezik a világ második legnagyobb YouTube-csatornájával, aminek annyira magas a nézettsége, hogy a reklámbevételeiből körülbelül havi 1 millió dollár (nagyjából 266 millió forint) üti a markát.

Valentina Paloma Pinault, 10 éves: Valentina Paloma Pinault jó helyre született, hiszen az édesanyja Salma Hayek, az apja pedig Francois Henri Pinault, egy vállalat igazgatója. A kislány csak 10 éves, de már most igazi híresség, ami mellett egy 12 milliót érő ház tulajdonosa.

Matty Braps, 14 éves: Az amerikai énekes és internetes személyiség népszerű YouTube-videókból készít remixet. A karrierjét 7 évesen kezdte, majd 4 évvel később a Youtube-csatornája átlépte az egymilliárdos megtekintést.

Rashed Saif Belhasa, 15 éves: Dubaj egyik leggazdagabb üzletemberének a fia Rashed, akinek saját Ferrarija van, ám egyelőre kénytelen sofőrt tartani, mert túlságosan fiatal ahhoz, hogy jogosítványt szerezzen.

Rico Rodriguez, 19 éves: Még csak 8 éves volt Rico Rodriguez, amikor szerepeket kezdett vállalni. A kisebb alakítások után a Modern család hozta meg az igazi hírnevet. A kritikusok véleménye az, hogy Rico vicces személyisége sokat hozzátett ahhoz, hogy a sorozat sikeres legyen.

Tanner Fox, 17 éves: A YouTube-on szerzett hírnevet Tanner Fox, aki rollerrel hajt végre különféle mutatványokat. A videomegosztón 6 millióan követik Foxot, akit az Instagramon további 3,1 millió felhasználó követ. A fiatal milliomos a roller mellett motorozik, ejtőernyőzik és trambulinozik is, az extrém kalandjairól pedig rendszeresen beszámol a közösségi médiában.

Mark Thomas, 16 éves: A 2001. március 29-én született Mark Thomas a közösségi médiában szerzett hírnevet. A srácot több, mint 935 ezer felhasználó követi az Instagramon. A srác Duhitzmark néven tölti fel a közösségi oldalakra a Musical.ly-vel készített videóit.

Jacob Sartorius, 15 éves: Dalok eltátogósáról készített videókkal hódította meg a világhálót Jacob Sartorius, akiről 4 éves korában mondtak le a vér szerinti szülei, mert nem tudtak gondoskodni róla. Amikor Jacob 11 éves volt, akkor feltöltötte az első videóját a Vine-ra. Ma dalszerzőként keresi a millióit. Az első száma 2016-ban jelent meg.

Nick D’alosio, 21 éves: A Summly nevű applikációnak köszönheti a millióit Nick D’alosio. Az alkalmazás összefoglalja a legfrissebb híreket és eseményeket a felhasználóknak.

György Sándor Lajos herceg, 4 éves: Csak 4 éves a herceg, de már most évi 400 millió dollár a jussa, ami mellett még 5 milliárd dollár értékben vannak ingatlanjai.

Nick Jonas, 25 éves: A Jonas Brothers egyik fiatal tagja azt követően gazdagodott meg, hogy színészkedni kezdett.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló