Ők a legellenszenvesebb hírességek 2024-benÍme a húszas lista!20. Mark Zuckerberg: A Facebook alapítóját sokan azért utálják, ahogyan a közösségi oldal kezeli a felhasználók adatait. Sokan úgy gondolják, hogy Zuckerberg a felelős az Facebookon terjedő rengeteg álhírért.

19. Hilaria Thomas: Alec Baldwin felesége, a jógaoktató Hilaria Thomas azért szerepel a listán, mert évekig titkolta a spanyol származását, amivel komoly botrányt okozott.

18. James Corden: James Corden, aki színész és a „The Late Late Show” műsorvezetője, azért lett az egyik legellenszenvesebb híresség, mert sokakat irritál a viselkedése és a stílusa.

17. Kylie Jenner: A Jenner-klán legfiatalabb tagjáról sokan azt gondolják, hogy túlságosan a hírnévre és a pénzre építi a karrierjét.

16. Logan Paul: Jake Paul testvére szintén YouTube sztár. Ő 2017-ben háborította fel a világot azzal, hogy videót forgatott egy öngyilkosság áldozatáról az Aokigahara erdőben. Emiatt sokan érzéketlennek és felelőtlennek tartják.

15. 6ix9ine: Erőszakos tettei és büntettet előélete miatt nem kedvelik az amerikai rappert.

14. Kanye West: Politikai és társadalmi kérdésekkel kapcsolatos megjegyzései miatt sokan elítélik a híres rappert és vállalkozót.

13. Kris Jenner: Sokan azért tartják ellenszenvesnek a Kardashian-Jenner klán vezetőjét, mert szerintük Kris túlságosan kihasználja a gyermekeit a hírnév és a pénz érdekében, valamint manipulálja a médiát.

12. Kim Kardashian: A Skims fehérneműmárka alapítójáról sokaknak az a véleménye, hogy túlságosan a médiafigyelemre építi a karrierjét, és folyton a reflektorfényben akar állni.

11. Jake Paul: A híres YouTuber, Logan Paul testvérét főleg a botrányokban gazdag online karrierje miatt tartják ellenszenvesnek.

10. Chris Brown: A családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádak és a botrányai miatt tartják sokan ellenszenvesnek Chris Brownt.

9. James Charles: A sminkes és YouTuber azért ellenszenves sok embernek, mert visszaélt a hírnevével és kiskorúaknak ártott. A viselkedése és a nyilatkozatai miatt sokan kételkednek a hitelességében és az őszinteségében.

8. Sean Combs: Szexuális bántalmazás vádja miatt sokan nem kedvelik Sean Combsot, művésznevén P. Diddyt.

7. Jada Pinkett Smith: Sokan azért tartják ellenszenvesnek Jada Pinkett Smithet, mert a férjével, Will Smith-szel való kapcsolata miatt sokat szerepel a bulvársajtóban, és nyilvánosan vitáznak.

6. Bill Cosby: Több nő azzal vádolta meg a híres humoristát és színészt, hogy elkábította és megerőszakolta, amiért a bíróság elítélte, sokan pedig meggyűlölték.

5. Oprah Winfrey: Bár sokan szeretik és tisztelik a televíziós munkája miatt, mégis vannak kritikusai, akik szerint Oprah gyakran manipulálja a közönséget és a vendégeit, hogy ezzel nagyobb nézettséget és hírnevet szerezzen.

4. Harry herceg: A brit királyi család legkisebb fiát sokan azért tartják ellenszenvesnek, mert a feleségével, Meghan Markle-lel kibújtak a királyi család kötelezettségei alól, amivel szerintük árulást követett el.

Sokan azért haragszanak Harry hercegre, mert kiteregette a királyi család belső ügyeit és állandóan vágyik a médiafigyelemre. Sokak szerint Harry mindent a hírnévért és az anyagi haszonért tesz.

3. Ellen DeGeneres: Több alkalmazott is arra panaszkodott, hogy mérgező légkörben kell dolgoznia Ellen DeGeneres műsora forgatásán, és erről részben a műsorvezető is tehet. Sokak szerint a nyilvánosság előtt kedves és vicces DeGeneres a színfalak mögött ellentmondásos és manipulatív.

2. Amber Heard: A Johnny Depp és Amber Heard közötti jogi csatározás során sokan a színésznőt hibáztatták a házasságuk megromlásáért. A per során elhangzó vádak és bizonyítékok alapján sokan arra a megállapításra jutottak, hogy Heard hazudott és manipulálni akarta a közvéleményt.​

1. Meghan Markle: Sokan azért tartják ellenszenvesnek Harry herceg feleségét, mert a királyi családból való kiválásuk óta rendszeresen nyilvánosságra hozza a családi gondjaikat. Sokaknak nem tetszik, hogy Markle azzal irányítja magára a média figyelmét, hogy olyan dolgokról beszél, amiknek magánügynek kellene lenniük.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló