Démoni temetőben járt Ariana GrandeHírességek vallottak a paranormális élményeikről.Ariana Grande: 2013-ban kereste fel a Kansas City-i Stull temetőt Ariana Grande. A sírkert arról híres, hogy ez az egyike annak a hét helynek a világon, ahol a Pokol Kapuja megtalálható, és gyakori a sátáni tevékenység.

A popsztár így nyilatkozott a temetőben tett látogatásáról:

„Az autóban ülve végig egyfajta beteges, mindent elsöprő negatív érzés kerített hatalmába, kénszagot lehetett érezni, és egy légy is volt a kocsiban.”

Az élmény után Grande hetekig árnyékfigurákat, fekete árnyakat látott, suttogást és morgást hallott, valamint amikor próbált elaludni, akkor úgy érezte, hogy nincs egyedül. Amikor a popsztár tanácsot kért, hogy hogyan szabadulhatna meg a hozzá tapadt entitástól, akkor azt a választ kapta, hogy „mondja, hogy távozzon”, ám Grande bevallotta, hogy nem meri megpróbálni.

Matthew McConaughey: Bár ahhoz nem kell szellemfilmben játszani, hogy az ember szellemekkel találkozzon, mégis az Excsajok szellemei sztárja, Matthew McConaughey arról beszélt, hogy a Hollywood Hills-i otthonában egy Madame Bleu nevű kísértet tanyázott.

A színész az említett filmje 2009-es sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy a szellemet nagyon feldühítette, hogy McConaughey beköltözött, de ő közölte, hogy nem fog elmenni. A filmcsillaghoz érkező vendégek ugyancsak érezték Madame Bleu jelenlétét. A színész és a szellem végül megegyezett abban, hogy megosztják egymással a lakást, ahol azóta béke honol.

Jessica Alba: A színésznő egy interjúban elmesélte, hogy 17 éves korában megtámadta egy szellem, amikor a családja házában egyedül aludt:

„Azt sem tudtam, hogy mi az. Valamiféle nyomást éreztem, nem tudtam felkelni, se sikítani, vagy beszélni. Tehetetlen voltam. Valami lerántotta rólam a takarót. Képtelen volna felkelni az ágyból, majd amikor sikerült, akkor sikoltva rohantam a szüleim szobájába. Biztos, hogy volt valami a szüleim régi házában, de fogalmam sincs, hogy mi, nem találok rá magyarázatot.

Alyson Hannigan: A színésznő egy korábbi interjúban elmondta, hogy van egy szellem a házában, akiknek nemcsak a jelenlétét érezte, hanem látta is. Az élményéről így beszélt Alyson Hannigan:

„Mivel Los Angelesben törvény írja elő, hogy ha valaki meghalt a házban, akkor azt közölni kell a vásárlóval, és nekem ezt senki sem mondta, ezért nem hiszem, hogy ott halt meg, úgyhogy nem tudom, hogy miért van szellem a házban. Viszont barátságos.

Egy barátom látta először az egyik este. Azt mondta, hogy nem akar megijeszteni, de látta, hogy egy férfi követ minket a házból. Erre azt mondtam, hogy legalább úriemberként viselkedett, hisz előreengedett minket.

Még ugyanaz nap, de később, egy férfi sziluettjét láttam a fürdőszoba ajtajában. Megkérdeztem, hogy drágám mit csinálsz, mert azt hittem a férjem, Alexis az, de aztán rájöttem, hogy ő ott alszik mellettem az ágyban.”

Melissa McCarthy: A Colorado állambeli Boulderben végzett főiskolai tanulmányai idején élt egy szellemjárta házba Melissa McCarthy, akihez a barátai nem mertek átmenni, mert rossz érzésük támadt a lakásban. Az ajtó magától nyílt és csukódott, amikor McCarthy egyedül volt. Két héttel később McCarthy New Yorkba költözött.

A híresség arról az élményről is beszámolt Ellen DeGeneres-nek, hogy három héttel a családjával élő dédnagyanyja halála után látta őt, ahogy ugyanabban az otthoni ruhában és kötényben állt, amit mindig viselt.

Jennifer Anniston: A színésznő arról számolt be, hogy amikor először költözött Los Angelesbe, akkor az általa bérelt lakásba egy szellem tanyázott. Anniston egy barátja tanácsára keresett egy olyan személyt, aki „meg tudja tisztítani” a lakást. Ez az illető tömjént égetett, mire az asztalon lévő rendkívül vastag hamutartó magától megrepedt. A színésznő elmondta, hogy a szellemszakértő kapcsolatba lépett a szellemmel, és kiderítette, hogy a probléma oka az, hogy a szellem utálja a színésznő szobatársát.
 

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló