Ezek a sztárok nem tudnak együtt dolgozni



Színészek és zenészek, akik utálják egymást.Wesley Snipes és Ryan Reynolds: Köztudott, hogy Wesley Snipes egy elég bogaras sztár, így nem meglepő, hogy sikerült az egész stábbal összevesznie a botrányos viselkedése miatt a Blade: Szentháromság forgatásán.

Az akciósztár először azt követelte, hogy a rendező hagyja ott a produkciót, majd úgy döntött, hogy csak akkor hajlandó kamerák elé állni, ha közeli képeket vesznek fel róla. Végül Ryan Reynolds próbálta észhez téríteni a kollégáját, de ebből hatalmas veszekedések lettek, a köztük lévő viszony pedig máig feszült.

Sharon Stone és William Baldwin: A Sliver című thrillerben dolgozott együtt Sharon Stone és William Baldwin, akiknek a filmben akadtak forró jeleneteik, mégis a valóságban utálták egymást. Ők ketten olyan szinten ki nem állhatták egymást, hogy az egyik csókjelenetnél a színésznő olyan erővel harapott a kollégája nyelvébe, hogy az napokig alig tudott beszélni.

Nicki Minaj és Mariah Carey: Természetesen a sztárvilágban nemcsak a színészek rúghatják össze a port, hanem a zenészek is. Erre jó példa Nicki Minaj és Mariah Carey esete, akik az Americal Idol forgatásán a kamerák előtt kaptak hajba. Minaj ekkor mindenféle trágárságot vágott Carey fejéhez és üvöltve közölte vele, hogy szálljon le a magas lóról. Carey azt állította, hogy Minaj azt is mondta, hogy ha lenne egy fegyvere, akkor lelőné őt.

Shia LaBeouf és Alec Baldwin: A két híres színész egy Broadway előadásban szerepelt volna együtt, ám ez végül nem valósult meg, mert Baldwin kirúgta a fiatal kollégáját. A hivatalos indoklás a jól ismert „kreatív ellentét” volt. A pletykák azonban arról szóltak, hogy LaBeouf szerint Baldwin képtelen volt felvenni a tempóját, tehát csak lassította.

Sylvester Stallone és Richard Gere: 1974-ben, amikor még mind a ketten kezdő színésznek számítottak, Sylvester Stallone és Richard Gere együtt forgatott, ami nem volt a legjobb ötlet, mivel vágni lehetett köztük a feszültséget.

A helyzet addig fajult, hogy Stallone azt állított, hogy Gere szándékosan öntött mustárszószt a kollégája nadrágjára ebéd közben, mire kénytelen volt fejenkönyökölni őt. A rendező végül úgy döntött, hogy Gere lesz az, akit kirúg. Ez azonban nem tette tönkre a színész pályafutását, hiszen mára ő is egyike a legnagyobb filmsztároknak. Gere és Stallone a közös munka óta nem áll szóba egymással.

Alyssa Milano és Shannen Doherty: A Bűbájos boszorkák című sorozat forgatásán nem jött ki jól egymással Alyssa Milano és Shannen Doherty. Ezzel kapcsolatban Milano elmondta, hogy „extrém módon nehéz a Dohertyvel való közös munka” a forgatás hangulata pedig tinilányok gimis drámáit idézte.

Roman Polanski és Faye Dunaway: A Chinatown forgatásán esett egymásnak a híres rendező, Roman Polanski és a világhírű díva, Faye Dunaway. A színésznő szerint a köztük lévő feszültség azzal indult, hogy a direktor kitépte néhány hajszálát, amiért szerinte kusza volt Dunaway frizurája.

Amikor a színésznő afelől érdeklődött, hogy mi az általa játszott karakter motivációja, akkor Polanski egyszerűen közölte, hogy Dunaway mondja el a szövegét, aztán vegye fel a fizetését, és csak ez motiválja.

A kettőjük közti feszültség abban csúcsosodott ki, hogy amikor a rendező nem engedte ki a mosdóba a színésznőt, akkor Dunaway egy pohárba végezte el a dolgát, aztán annak tartalmát Polanski arcába öntötte.

Harrison Ford és Josh Hartnett: Harrison Ford elég zsémbes természet, hiszen karrierje során már többekkel összerúgta a port. Ilyen kollégája volt Josh Hartnett is, aki részleteket nem árult el a kettejük közti konfliktusról, de annyit elmondott, hogy egy autós jelenet során egy órán keresztül ültek egymás mellett néma csendben, míg a stáb a beállításokkal volt elfoglalva.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló