Az angyalok heti üzenete



Mire számíthatsz a következő napokban?Az angyalok jeleken keresztül próbálják felhívni magukra a figyelmet. Ilyen eszközük a madártoll, ami az utadba akadhat, amikor az utcán sétálsz, vagy az öledbe hullhat, amikor egy padon kávézol, másokkal beszélgetsz.

A madártoll most nem csak azt jelzi, hogy az angyalod a közeledben van, hanem arra is utal, hogy az égi védelmeződ szeretne átadni egy üzenetet, ami erre a hétre vonatkozik. A jóslatot megkaphatod, ha kényelmesen elhelyezkedsz, elcsendesíted az elmédet, kizárod a zavaró gondolatokat, befelé figyelsz.

Néhány másodperc múlva, amikor úgy érzed, hogy felkészültél, hallgass a megérzéseidre és válassz egy madártollat a fenti képről. Végül olvasd el az angyalod üzenetét!

Első toll: Abban az esetben, ha a belső hangod az első tollat súgta, akkor az angyalod úgy látja, hogy az elmúlt időszakban nagyon erősek a félelmeid. A héten próbáld meg külső szemmel figyelni és megérteni a félelmeket, amik kínoznak, mert ezek azok, amikor meggátolnak abban, hogy úgy élj, ahogy igazán szeretnél.

Az előtted álló napokban rá kell jönnöd arra, hogy a félelmeid csak az elmédben léteznek. Amikor felismered és megérted a negatív gondolataid gyökerét, akkor a félelmeid elmúlnak, az elméd és a lelked pedig ismét felszabadul.

Amennyiben leszámolsz a félelmeiddel, akkor az öröm és boldogság visszaköltözhet az életedbe. Az angyalod azt várja tőled, hogy ne engedd, hogy a félelmek átvegyék feletted az uralmat. Ez a hét tökéletes arra, hogy szembenézz a negatív érzésekkel, mindennel, amitől félsz, úgyhogy ne hagyd elúszni a lehetőséget!

Második toll: Abban az esetben, ha a belső hangod a második toll választására biztatott, akkor az angyalod úgy ítélte meg, hogy ezekben a napokban hagyod, hogy valaki más véleménye befolyásoljon, vagy éppenséggel te akarod befolyásolni mások véleményét.

Amennyiben arról van szó, hogy nagyon szeretnéd megvédeni a szeretteidet a sérülésektől, csalódásoktól, akkor az természetes dolog. A probléma azonban ott kezdődik, ha nem fogadod el azt a tényt, hogy az életben mindenkinek át kell élnie fájdalmas pillanatokat és eseményeket, mert ezekből is tapasztalatot kell gyűjteni.

Az angyalod azt üzeni erre a hétre, hogy a világon mindenki a saját ismeretei alapján dönt, te pedig senki fejlődését sem akadályozhatod azzal, hogy túlságosan meg akarod óvni.

Harmadik toll: Amennyiben a belső hangod arra buzdított, hogy a harmadik tollat válaszd, akkor az angyalod azt jósolja ere a hétre, hogy rá fogsz jönni arra, hogy egy olyan különleges erő rejlik benned, aminek létezéséről eddig te sem tudtál.

A világon minden ember egyedi, ami azt jelenti, hogy valamiben biztos, hogy eltér a többiekről, ez alól pedig te sem vagy kivétel. A választott tollon keresztül az angyalok úgy látja, hogy a makacsságodat másokat bosszantónak találhatják, ám az elveidhez való ragaszkodásod óriási belső erővel lát el.

Abban az esetben, ha el akarod érni a céljaidat, akkor ezen a héten muszáj felhasználnod ezt az erőt! Az angyalod azt is jelzi a tollon keresztül, hogy ne engedd, hogy bármi vagy bárki letérítsen az utadról! Mindenképpen fejleszted az önismereted és a személyiségedet!

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló