Mivel rontottad el a 2017-es évet?



A csillagjegyed tudja, hogy mivel szabotáltad a saját sikeredet.Decemberben mindenki átgondolja az elmúlt hónapok történéseit, amely során előfordulhat, hogy rá kell jönnünk arra, hogy nem volt annyira sikeres az év, mint lehetett volna. Vajon te tudat alatt hol rontottad el a 2017-es esztendőt? A csillagjegyed elárulja!

Kos: A 2017-es évben rendkívül passzív voltál. Ebben az esztendőben valamiért nem előre, hanem hátra tettél egy lépést. Nem tudtál a pillanatnak élni, mert folyamatosan azt vártad, hogy történjen veled valami.

Bika: Túlságosan belesüppedtél a komfortzónádba, ezért sok jó lehetőséget elszalasztottál. Nagyszerű dolgokról maradtál le csak azért, mert nem volt merszed belevágni az ismeretlenbe.

Ikrek: 2017-ben túlságosan passzív voltál. Valld csak be magadnak, hogy többet is tehettél volna a boldogságodért, de inkább úgy határoztál, hogy nem cselekszel. Áldozatként hagytad, hogy a dolgok megismételődjenek.

Rák: 2017-ben túl sokat foglalkoztál azzal, hogy mások mit gondolnak rólad. A saját szemeddel kellett volna nézned az életed, nem pedig azzal tölteni az időt, hogy mások fejébe próbálsz belenézni.

Oroszlán: 2017-ben a túlzott büszkeséged okozta a legnagyobb baklövésedet. A kelleténél sokkal többet foglalkoztál azzal, hogy mások mit gondolnak. Mindent feladtál, csak azért, mert féltél, hogy mások rossz véleménnyel lesznek rólad.

Szűz: A nagylelkűségeddel rontottad el a 2017-es esztendőt. Azzal, hogy szuperhősnek képzelted magad, azt érted el, hogy az erőforrásaiddal folyamatosan mások szolgálatába álltál, eközben elfeledkezve önmagadról.

Mérleg: 2017-ben a határozatlanságoddal rontottad el az éved. Mindent megtettél azért, hogy másokat boldognak láss. Ez gyakran egyet jelentett azzal, hogy feladtad a személyes boldogságodat.

Skorpió: A 2017-ben túl sok időt elpazaroltál arra, hogy kitaláld, valójában mit akarsz az élettől. Azzal csak túl nagy nyomást helyezel a vállaidra, ha konkrét tervekkel, iránnyal akarod megformálni a jövődet.

Nyilas: Pusztán félelemből maradtál le sok dologról 2017-ben. Gyakran nem adtál magadnak esélyt, hanem inkább kihátráltál a különféle helyzetekből. A kockázat kerülésed eredménye, hogy semmi jelentőset nem értél el idén.

Bak: 2017-ben azzal követtél el hibát, hogy túl sokat dolgoztál, amivel sok szép eredményt sikerült elérned, ám nincs senki, akivel megoszthatnád az örömödet. Az év java részében az önzőségeddel, vagy azzal, hogy nem mertél kilépni a komfortzónádból, elzárkóztál a barátaid és a családod elől.

Vízöntő: A 2017-es év, tőled függetlenül, nem hozott sok jót, ezért alig várod, hogy magad mögött hagyhasd ezt az esztendőt, és reménykedsz, hogy a következő jobb lesz. A csillagjegyed szerint ott követtél el hibát, hogy hagytad, hogy a tragédiák, szomorú események beárnyékolták a világnézeted. 2018-ban próbáld megőrizni az optimizmusodat!

Halak: A 2017-es éved eseménytelenül telt. Ezt annak köszönheted, hogy túlságosan leragadtál a múltban. 2018-ban ne felejtsd el, hogy az, aki leragad a múltban, soha nem tapasztalhatja meg a jelent!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló