Ilyen lesz az advented a csillagjegyed szerint



Mivel telik az ünnepi készülődés a horoszkópod szerint?Tegnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún, tehát hivatalosan is elkezdődött az ünnepi készülődés időszaka. Vajon ez idén stresszben fog telni, esetleg nosztalgiával, vagy jókedvvel? Az adventi horoszkópodból megtudod.

Kos: Ha az elmúlt időben bizonytalan voltál, akkor az advent heteiben visszatér a határozott stílusod. A pénzügyekben legyél tudatos, nehogy szélsőségesen drága legyen a karácsonyod!

Bika: Az adventi időszakban olyan találkozásokban lehet részed, amelyek felkavarhatnak és kibillenthetnek a lelki egyensúlyodból. Őrizd meg a humorérzékedet és a jóhiszeműségedet, amiben segítségedre lehetnek a vidám karácsonyi dalok, finom illatok, mesés ízek.

Ikrek: Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz és a régi szerelmeid is eszedbe juthatnak az adventi időszakban, amivel addig nincs baj, amíg ezek nem nyomasztanak, keserítenek el, és nem untatod velük a környezetedet.

Rák: Meglepően feldobott hangulatban töltheted az adventi időszakot. A pörgésednek a környezeted is örülni fog, főleg a gyerekek, akik központi helyet kapnak a terveidben, ám ne feledkezz el a saját belső gyermekedről sem!

Oroszlán: Kicsit ilyen, kicsit olyan lesz számodra az adventi időszak. Egyfelől megnő a lelkesedésed, másfelől családon belüli konfliktusok, rivalizálás, feszültség teheti tönkre az ünnepi készülődést. Ne engedd, hogy a negatív érzések eluralkodjanak feletted!

Szűz: Túlzásba eshetsz az adventi időszakban, mert a gyerekkori, régi karácsony szellemét akarod megidézni, ami drága mulatság lehet. A családod figyelmeztethet, hogy erre semmi szükség, te mégsem hallgatsz rájuk, és a pénztárcád mellett önmagadat sem kíméled.

Mérleg: Az adventi időszakban végre megszűnik az a feszítés, ingerlékenység, ami mostanában jellemzett, és békésebb hangulatba kerülsz, ami segít átérezni a közeledő karácsony szentségét. Ha mehetnéked támad, akkor látogass el a környező várásokba!

Skorpió: Az adventi időszakban tele leszel energiával, ami nagyszerű, ha nem jár azzal, hogy vitákat provokálsz ki azzal, hogy sürgetni kezded a többi embert. Jobb lesz, ha minden úgy csinálsz, ahogy jól esik, de eközben ne várj másokra!

Nyilas: Az idei adventi időszakban gyakran eszedbe fognak jutni a régi karácsonyok emlékei, ami akkor nem baj, ha nem szomorodsz el. Neked már csak azért sem szabad letörnöd, mert az adventi időszakban lesz a születésnapod.

Bak: Az idei adventi időszakban egyre fokozódó várakozás lesz rád jellemző, ám a saját bolygód „hazatérése” megnyugvást, stabilitást, tervezhetőséget, biztonságérzetet hoz az életedbe. Abban az esetben, ha eddig sürgetve érezted magad, akkor ennek végre vége lesz.

Vízöntő: Legbelül érzed, hogy ez az adventi időszak más lesz, mint a korábbi éveké, mert most rendkívül nagy energiával vágsz bele az adventi készülődésbe. Ne felejtsd el, hogy azzal csak feszültséget keltesz, ha egyszerre több dologgal akarsz foglalkozni, ezért készíts listát a teendőidről, amelyek közül mindig csak eggyel foglalkozz!

Halak: A csillagok arra figyelmeztetnek, hogy ne kapkodj az adventi időszakban, mert meglesz az energiád ahhoz, hogy mindennel időben végezz! Ha azon kapod magad, hogy túl sokat foglalkozol a jövővel, akkor állj le, mert az adott pillanatot kell megélned. Ebben a karácsonyi illatok és ízek segíteni fognak, mert könnyen visszarántanak a jelenbe.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló