Válassz ajándékot az ismerősöd csillagjegye szerint!



Ha tanácstalan vagy, akkor segít a horoszkóp.Kos: Próbálj olyan ajándékot keresni, ami segíthet neki az előrehaladásban! Ha például életmódot próbál váltani, akkor egy szakkönyv, sporteszköz, konyhai kellék jó döntés lehet, ahogy egy eseménydús program is.

Bika: Biztos örülni fog, ha szentimentális ajándékot kap tőled, de csak akkor, ha az egyedi és személyre szóló. Gasztronómiai ajándékkal, különleges itallal, édességgel is kedveskedhetsz a Bikának.

Ikrek: Egy felnőtteknek szóló játék, különleges, egyedinek ható ajándék, egy nehezen beszerezhető könyv és egy ritkaságnak számító programlehetőség örömöt fog okozni az Ikreknek.

Rák: Minden olyan ajándéknak örül, amivel mélyítheti a szeretteivel ápolt kapcsolatát, tehát egy családi fotókból készített naptár, bögre és poszter is boldogsággal önti el. Szintén kiváló meglepetések a régi, feljavított videók, fotómontázsok, de a szívhez szóló program is jól esik a Rák romantikus szívének.

Oroszlán: Mindennek örül, ami különleges, például egy egzotikus országból származó fűszernek, olajnak, krémnek, tehát nem kell nagy dologra gondolnod. Egy minőségi pléddel és sállal sem fogsz csalódást okozni. A kulturális, vagy a pihenést célzó kuponoknak is örülhet.

Szűz: Ha Szűz ismerősnek keresel ajándékot, akkor egy vadonatúj határidőnapló és takarítógép lehet jó választás. Emellett a vegán, bio kozmetikumokkal is próbálkozhatsz, de azokat a dolgokat is szereti, amikkel még praktikusabbá teheti a mindennapjait, ezért egy témába vágó könyv, irodai kiegészítő és kisgép is jó ajándék lehet.

Mérleg: Biztos, hogy örülni fog egy harmóniát árasztó, esztétikus meglepetésnek, például jó parfümnek, ízléses faliképnek. Remek ajándék lehet a számára egy kristálypohár készlet, letisztult váza, vagy bármi, amivel csinosíthatja az otthonát. A Mérleg esetében fektess hangsúlyt a csomagolásra, mert neki ez is fontos, ugyanis szereti, ha ebben is megvan az egyensúly.


Skorpió: Ha a párod Skorpió, akkor nyugodtan készülj erotikus meglepetéssel. Ha más ismerősöd született a Skorpió csillagjegyben, akkor a legújabb bestsellerekkel, legfrissebb zenei válogatásokkal is nyert ügyed lehet. A Skorpió esetébe nagyon fontos, hogy az ízlése szerint válogass, mert érzékenyen érintheti, ha úgy veszel neki ajándékot, hogy közben nem veszed figyelembe a személyiségét.

Nyilas: Érdekli az ezotéria, a régi civilizációk, ezért jó ötlet lehet egy témába vágó könyv, amulett, mandala, esetleg ezoterikus tanfolyam. Ha ékszert vagy kiegészítőt ajándékoznál a Nyilas ismerősödnek, akkor letisztult, apróbb, klasszikusabb darabok nyerhetik el a tetszését.

Bak: Mindenképpen valami hasznos tárgyat vegyél a Baknak! Szentimentális ajándékban csak akkor gondolkozz, ha nagyon közel álltok egymáshoz! Ha ruhát akarsz adni, akkor egy letisztult, egyszerű pulóver vagy bőröv jó döntés lehet.

Vízöntő: A különc, kirívó és egyedi meglepetés, értéktől függetlenül, tetszeni fog a Vízöntő ismerősödnek. Ha anyagilag nem jelent problémát, akkor lepd meg valamilyen kütyüvel, például szépségápolási géppel! Mivel a Vízöntő a mának él, ezért egy humoros ajándékkal, finom italokkal, ételekkel is boldoggá teheted. Egy tarot kártya, különleges, amulettből készült karkötő is remek ajándék lehet.

Halak: Személyes fotómontázzsal, egy csomag kézművességre használható fonallal, festővászonnal, színházbelépővel, egy új könyvvel, bérlettel a helyi kiállításra, fürdőbelépővel, otthoni wellnesshez illő szépségápolási termékkel okozhatsz örömöt a Halaknak.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló