Mi vár rád télen?



Örömöt vagy bánatot jósolnak neked Anaga boszorkányai? A Kanári-szigetek Macizo de Anaga nevű régiójának egy hegyének „El Bailadero” nevű helyén gyakorolták a bűbájaikat, a máglya körül táncoló Anaga boszorkányok, aki nem csak a mágiához értettek, hanem a jósláshoz is, ezért elárulhatják neked, hogy örömre vagy bánatra számíthatsz-e télen.

Válassz egy lapot a fenti képről és olvasd el a boszorkányok jóslatát!

1. Valaki bánatot okoz neked: Valaki bánatot fog okozni neked télen, például veszekedés közben, mert akkor hangzik el valami a másik fél szájából, ami nagyon rosszul fog esni, akkor is, ha utólag megbánja az illető a meggondolatlan szavait.

Anaga boszorkányai azt sem zárják ki, hogy akarva-akaratlanul megsértenek, megkritizálnak, vagy olyasmit tesznek, ami bántó hatással lesz rád. Habár ez a jóslat rosszul hangzik, mégsem kell a legrosszabbra gondolnod, de attól sem kell tartanod, hogy valaki teljesen tönkreteszi a teled.

2. Valaki óriási örömet szerez neked: Anaga boszorkányai azt jósolják neked télre, hogy lesz valaki, aki hatalmas örömöt fog okozni. Lehet, hogy az illető mondani fog valamit, amivel boldoggá tesz, de az sem kizárt, hogy valamit kapsz, amire régebb óta vágytál, esetleg valaki megvéd egy konfliktusban.

3. Jó hír jut a füledbe: Anaga boszorkányai azt jövendölik neked, hogy jó hírt fogsz kapni a téli évszakban, ám azt ők sem tudják előre megmondani, hogy ez a remek információ mivel lesz kapcsolatos, de ez nem baj, mert a lényeg az, hogy nem kell aggódnod az évszakban.

4. Hatalmas szerencse ér: Anaga boszorkányai azt jósolják neked télre, hogy öröm és hatalmas szerencse fog érni. Itt lehet szó például arról, hogy pénzt találsz, megnyersz valamit, felvesznek oda, ahova jelentkeztél. Legyen szó bármiről, az biztos, hogy hatalmas szerencséd lesz, ami örömmel fog eltölteni.

5. Rossz hírre kell számítanod: Anaga boszorkányai azt jósolják neked az ötödik lapon keresztül, hogy valamiféle bánat fog érni télen, ám ne gondolj mindjárt a legrosszabbra! Előfordulhat, hogy csak a elhagyod a kedvenc sálad, késve kapsz meg egy rendelést, esetleg dugóba keveredsz.

Felesleges lenne találgatnod, hogy vajon milyen rossz vár rád télen, mivel ezzel csak bevonzanád azt. Inkább állj úgy hozzá a dologhoz, hogy nagyszerű évszak lesz a tél, amibe némi kellemetlenség belefér, hiszen ez az élet velejárója. Ne felejtsd el, hogy csak rajtad múlik, hogy mennyire hagyod, hogy a negatív dolgod befolyásolják az életedet!

6. Kellemetlen tapasztalás ér: Ha az utolsó lap mellett döntöttél, akkor Anaga boszorkányai azt jövendölik neked a téli hónapokra, hogy valamiféle bánat érhet, de ettől még nem kell hidd azt, hogy rossz lesz az évszak!

A jóslat szerint egy kellemetlen tapasztalat, pech rondíthat bele a teledbe, ezért szerencsétlennek érezheted magad. Itt nem kell a legrosszabbra gondolnod, mert lehet, hogy csak elhagyod a kedvenc fülbevalódat, elszakítod az új nadrágodat, esetleg nem tudsz elmenni egy nagyon várt rendezvényre, mert lebetegszel.

Mint láthatod, a kellemetlen tapasztalatok sokfélék lehetnek, ám abban egyformák, hogy rajtad múlik, hogy bolhából is elefántot csinálsz-e, vagy csak megvonod a vállad, és a lehető leggyorsabban átlépsz a kellemetlenség fölött.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló