Valetta lehet 2018 egyik legnépszerűbb úti célja



Egy felmérés szerint jövőre ezek az országok és városok lehetnek a legfelkapottabbak az utazók körében.Szilveszter közeledtével nem csak azon szoktunk elgondolkodni, hogy milyen szakmai és magánéleti célokat szeretnénk megvalósítani a következő esztendőben, hanem azon is elmerengünk, hogy hova szeretnénk elutazni.

Ezt már csak azért jobb minél előbb eldönteni, mert nem árt elkezdeni a spórolást, ha nyáron egy drágább országba, városba szeretnénk eljutni. Ha esetleg neked még nincs ötleted, hogy merre menj 2018-ban, akkor az alábbi lista a segítségedre lehet, ugyanis egy felmérés szerint ezek az úti célok lesznek a legnépszerűbbek a következő tizenkét hónapban.

Newcastle, Anglia: 2018-ban is népszerű célállomás marad Anglia, ám a felmérés eredménye szerint, Liverpool és Manchester után Newcastle számíthat a legtöbb turistára.

Valetta, Málta: Európa Kulturális fővárosa Valetta lesz 2018-ban, ezért már most alaposan felpörgött az élet a városban. Jövő nyáron biztos, hogy felejthetetlen élményekkel fog gazdagítani Valetta, tehát mindenképpen megéri elutazni.

Wales: Abban az esetben, ha egy igazán lélekmelengető utazást tervezel 2018-ra, akkor Wales nagyszerű választás lesz, hisze csodás hegyekkel és varázslatos kastélyokkal kápráztatja el a turistákat.

Amerikai Egyesült Államok: 2018-ban is sokan szeretnének eljutni az Amerikai Egyesült Államokban, de a felmérés szerint a turisták többsége mostanában a civilek jogait bemutató túrák iránt kezdtek el érdeklődni.

Sierra Leone: Nem a nyaralás, hanem az ebola és a polgárháború jut az eszünkbe, ha meghalljuk Sierra Leone nevét, ám az országnak sikerült talpra állnia és ismét felkerült a kalandra vágyó utazók térképére.

Malawi, Afrika: 2018-ban sokan Malawit szemelték ki az afrikai utazásukhoz, ami nem csoda, hiszen nem véletlenül nevezik a fekete kontinens szerető szívének az országot, ahol a helyiek igazán kedvesek és segítőkészek.

New Orleans: Rengeteg ember, főleg a művészek, bakancslistáján szerepel a különleges légkörrel megáldott New Orleans, ahova 2018-ban különösen megéri ellátogatni, hiszen a város jövőre ünnepli a 300. születésnapját, amit hatalmas bulikkal készülnek megünnepelni.

Kuba: Zene, tánc és hatalmas bulik várják azokat a turistákat, akik ellátogatnak a mesés Kubába, ami régóta vonzza azokat, akik valami klasszikusra vágynak. Mivel Kuba mostanában a fejlődés útjára lépett, ezért egyre komolyabb a modernizálódás az országban.

Oroszország: 2018-ban főleg a focirajongók fognak elindulni Oroszország felé hiszen nyáron tizenegy orosz városában fognak foci világbajnokságot rendezni. Amennyiben te is szurkoló vagy, akkor ideje elkezdened az utazásod szervezését!

Chile: A kalandorok listáján legelöl szerepel Chile, köszönhetően a különleges természeti kincseinek, és annak, hogy évszaktól függetlenül képes felejthetetlen élménnyel gazdagítani a turistákat.

(Forrás: femcafe.hu)

Ajánló

Ajánló