Kínos pillanatokat szültek a viccesnek szánt karácsonyi ajándékok



16 ember mesélte el, hogy melyik meglepetés miatt élt át kellemetlen perceket a karácsonyi ünnepségeken.1. „Egyszer az egyik expasim kapott egy adag kutyakaját valakitől, aki egyáltalán nem kedvelte. Szerintem ez a legokosabb módja annak, hogy beolvass valakinek.”

2. „Kaptam egy hamis iPodot, amire még az Apple-t is rosszul írták rá, de legalább már feltöltötték rá Celine Dion My Heart Will Go On dalát.”

3. „11. osztályos koromban egy nyakláncot viseltem, amit az egyik barátom készített kristályból a születésnapomra, és az egészséget, gazdagságot, szerencsét jelképezte. A karácsonyi húzás után, amikor elkezdődött a karácsonyi ünnepség, az egyik srác a kezembe nyomott egy kis Bibliát, mert azt hitte, hogy a nyakláncom miatt az iskolába jöhet az ördög.”

4. „Bibliát kaptam az egyik vallásos kolléganőmtől. Én nem vagyok vallásos, de gondoltam, hogy kedvességből adta. Amikor kinyitottam, akkor láttam, hogy színessel ki vannak emelve a fontos bekezdések, amelyekkel a kolléganőm mindenféle ítéletet mondott az életemről. Mindent kiemelt, ami a szexről, a nők öltözködéséről és a hitetlenekről szólt. Őrült!”

5. „Egyszer megemlítettem, hogy szeretem az arcmaszkokat (szépségápoláshoz), erre kaptam egy halom papírmaszkot, amit a százforintos boltokban pálcikán árulnak, hogy a gyerekek színezzék ki.”

6. „Egy szép pokrócot adtam az akkori barátom nagymamájának, aki a következő évben elhunyt. Legnagyobb megdöbbenésemre, ugyanazt a pokrócot kaptam vissza a nagynénjétől.”

7. „A listámra nagybetűkkel ráírtam, hogy utálom a csokoládét. Aki húzott, az adott egy cetlit, amire azt írta, hogy nem érdemlek jó ajándékot, ha nem szeretem a csokit, és átadott egy rakás csokoládét.”

8. „Rettenetesen éreztem magam, amikor igazán drága Tini Nindzsa Teknőc figurákat kaptam, ugyanis megtudtam, hogy az, aki húzott, valójában a gyerekeinek szánta, akiket azzal akart megbüntetni, hogy nekem adta.”

9. „Egy tengerimalacot kaptam. Egy igazi, élő, egész éjjel sipítozó, soha nem pislogó tengerimalacot. A legrosszabb az, hogy 12 évig él. TIZENKÉT ÉVIG!!!!!!”

10. „Fogyásról szóló magazint, kézfertőtlenítőt és kutyáknak való karácsonyi díszt kaptam. Macskákat tartok.”

11. „Egy laboratóriumban dolgozom. Egyszer hiúzpisit kaptam parfümös üvegben a karácsonyi húzáskor. Csak akkor vettem észre, hogy mi van a palackban, amikor már magamra fújtam. Aki húzott, az viccesnek találta.”

12.Karácsonyi húzást rendeztünk a családdal. A nagynéném egy vibrátort csomagolt be, amit a nagymamám húzott ki a kupacból. Elképesztően kellemetlen helyzet volt mindenki számára.”

13. „Évekkel ezelőtt karácsonyi húzást tartottunk. Az egyik ajándék egy fémdoboz volt, amire egy fényképet tettek az egyik rokon öreg kutyájáról. Kiderült, hogy a dobozba a kutya hamvait tették. Tudtam, hogy a családnak az a fele fura, de nem gondoltam volna, hogy ennyire fura.”

14. „15 éves voltam, amikor a nagynéném elrontotta a karácsonyi húzást. Az unokatesóm két ajándékot kapott, míg én egyet sem. A nagybácsim annyira rosszul érezte magát, hogy szalvétába csomagolt egy kis maradék sonkát, és azt adta át boldog karácsonyt kívánva.”

15. „Gimnazista voltam, amikor egy krumplipucolót kaptam. Egy egyszerű, fém pucolót. Legalább egy krumplit tehetett volna mellé, de azért elég jött, amikor évekkel később elköltöztem.”

16. „Vodkaszagú parfümöt kaptam. Vaníliásnak kellett volna lennie, de szinte biztos, hogy az, aki húzott, kiöntötte, ami az üvegben volt, és olcsó vodkát töltött bele helyette. Rögtön kidobtam.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ajánló

Ajánló