Hogyan telik az advent utolsó néhány napja?



A horoszkópodból kiderül, hogy kapkodva vagy nyugalomba töltöd-e a karácsony előtti pár napot.Kos: Felkészültél a karácsonyra, de eszedbe juthat egy-két dolog, amin szeretnél változtatni. Az ötleteid megvalósítása előtt, kérdezd meg a szeretteidet is, hogy ők mit gondolnak, főleg akkor, ha a végeredmény rájuk is hatással lesz!

Bika: A kezedben tartod a gyeplőt, mindent megvettél, amire szükséged lesz az ünnepen, ezért a karácsony előtti utolsó napokat szeretnéd a szeretteiddel tölteni. Karácsonykor biztos, hogy lesz mit csinálnod, úgyhogy használd ki, hogy most van némi szabadidőd, amiben töltődj fel, beszélgess a szeretteiddel, vagy bújj össze a pároddal!

Ikrek: Akad néhány apróság, amit meg kell csinálnod, de alapvetően mindent elrendeztél ahhoz, hogy nyugodtan várhasd az ünnepet, sőt, arra is maradt időd, hogy kényelmes tempóba becsomagold az ajándékokat. Kérdezd meg a szeretteidet, hogy nincs-e szükségük segítségre!

Rák: A nagy hajrában könnyen előfordulhat, hogy még enni is elfelejtesz, ami komoly baj lenne, mert éhség vagy helytelen táplálkozás esetén a feladatokkal sem lehet megfelelő ütemben haladni. Ülj le esténként a szeretteiddel, hogy együtt egyetek egy jót! Ez testileg és lelkileg is meg fog nyugtatni.

Oroszlán: A karácsonyig hátralévő napokban ne ess abba a hibába, hogy a következő éven töprengsz, hanem törekedj arra, hogy a jelen pillanatnak élj! Ezt a célt szolgálhatja, ha programot szervezel a családoddal, akikkel ne csak a tévé előtt üljetek esténként!

Szűz: Az advent utolsó napjaiban sikerül elengedned a haragot és a feszültséget, tehát kieresztheted a gőzt, kicsit lazíthatsz és teljes átadhatod magad a karácsonyi hangulatnak, nyugalomnak. A szentestéig maradt napokban legyen időd önmagadra!

Mérleg: Habár idejekorán nekiálltál a tervezgetésnek, mégis akad néhány fontos döntés, amit az utolsó pillanatra halogattál, ezért sikerült nehéz helyzetbe hoznod magad az advent utolsó napjaira. Az életed más területein nincs, ami nyomasszon. Ha valamire nem találod a megoldásokat, akkor kérj tanácsot a szeretteidtől!

Skorpió: Ha a karácsonyi ajándékok beszerzése a megfelelő pillanatra vártál, ami még nem jött el, akkor az advent utolsó napjait kapkodással kell töltened, mert egyetlen percet sem vesztegethetsz el. Az egyetlen dolog, amit tehetsz az, ha célirányosan mész be néhány üzletbe, hogy megvedd az ünnephez szükséges dolgokat.

Nyilas: Az advent utolsó napjaiban rendeződnek a viszonyaid, az elvarratlan szálak, tehát a karácsonyra nem marad benned kérdés vagy kétség. Megnyugvással fog eltölteni, hogy minden kérdésedre megkaptad a megfelelő választ.

Bak: Nem lesz könnyű az advent utolsó néhány napja a számodra, mert egyfelől szeretnéd, hogy tökéletes legyen a karácsony, másfelől a munkahelyeden szeretnéd sikeresen zárni az évet. Alaposan próbára fog tenni téged az, hogy próbálsz két szerepben is helyt állni, ám abban az esetben, ha nem ijedsz meg a kihívásokat, nem állítasz magad elé felesleges akadályokat, akkor sikert fogsz elérni.

Vízöntő: Advent utolsó napjaiban romantikus hangulatba kerülsz, emiatt szívesen időzöl azzal, akit a legjobban szeretsz, de az álmodozáshoz is kedvet kaphatsz. Ha sikerült ezt a bensőséges hangulatot megőrizned, akkor a karácsonyod tényleg boldog lehet.

Halak: Az advent utolsó napjaira sikerült elengedned a feszültséget. Végre elfogadtad, hogy vannak dolgok, amiket nem alakíthatsz. Legyen bármilyen a karácsony, te boldog leszel, hogy olyannak élheted meg, amilyen.

(Forrás: bien.hu)

Ajánló

Ajánló