2018-as nyaralási tippek



A csillagjegyed szerint hova kellene utaznod jövőre?Kos: Nyaralás idején is keresed a veszélyeket, kalandokat, tehát egy olyan országot kellene választanod 2018 nyarán, ahol igazán próbára teheted a bátorságodat. Számodra a mesés hegycsúcsokkal megáldott Etiópia lehet az ideális helyszín.

Bika: A tökéletes nyugalmat, látványt és kikapcsolódást keresed, amikor nyaralsz. A helyszín kiválasztásakor az is fontos, hogy senki se sürgessen, és a helyiek is ugyanúgy élvezzék az életet, ahogy te. Mindezek alapján Görögország tengerparti villái közül kellene kiválasztanod 2018-ban.

Ikrek: 2018 nyarán Tokió lehet a legideálisabb célállomás a számodra, mert Japán fővárosában egy igazán bámulatos világban találhatod magadat, ráadásul intellektuális kihívásokat is találsz. Függetlenül attól, hogy egyedül vagy társasággal utazol, biztos, hogy életre szóló élményekkel fogsz gazdagodni.

Rák: Romantikára, érzelmekre, nyugalomra, feltöltődésre, családi vakációra vágysz, ráadásul szívesen visszamész azokra a helyekre, ahol sok élménnyel gazdagodtál. 2018 nyarán Kanadába kellene elutaznod a szeretteiddel.

Oroszlán: Imádsz utazni, mert számodra ez vidámságot, teljesen kikapcsolódást, életörömöt és könnyedséget jelent. Mindezek alapján 2018-ban Rio de Janerio leghíresebb tengerpartján, Copacabanán a helyed.

Szűz: Maximalista vagy, de nyaraláskor szeretnél kikapcsolódni, és nem vágysz arra, hogy minden tökéletes legyen körülötted. A vakációd ideje alatt tele szívod magad a színekkel, a látvánnyal, kedvedet leled a helyiek kedvességében, kultúrájában. Szívesen megkóstolod a helyi specialitásokat és információkat gyűjtesz. 2018 nyarán a svéd fővárosba, Stockholmba kellene utaznod.

Mérleg: Bárhova elutazol, ahol romantikát találhatsz, ezért neked nem kell messzire menned, hiszen Budapest nem véletlenül került fel a világ legromantikusabb városainak listájára. 2018 nyarán legyél turista a magyar fővárosban!

Skorpió: 2018 nyarán Kambodzsa lehet számodra a megfelelő célállomás, ahol különleges energia, kissé szomorkás hangulat, mesés látványvilág és keleti filozófiák várnak, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagítsanak.

Nyilas: Ha tehetnéd, akkor mindenhova elmennél, de Afrika különösen vonzó a számodra, és a nemzeti parkokat sem tudod megunni. 2018 nyarán a Tanzániában található Serengeti Nemzeti Park lehet a legjobb választásod.

Bak: Nagyon keményen dolgozol és nehezen kapcsolódsz ki, ezért egy olyan messzi helyre kell utaznod, ahol a lehető legkevésbé találna meg a munka, ezért 2018 nyarán a Karib-tengeren eszedbe se jutna dolgozni, hiszen a hihetetlenül kék víz látványa kiverné a fejedből a munkát.

Vízöntő: Te akkor is keresed az izgalmast, a felfedezésre várót, ha nyaralását szervezel. Szeretsz olyan helyeken járni-kelni, ahol rajtad kívül kevesen fordulnak meg. Meg akarod élni a korlátok nélküli, teljes szabadságot.

Mindehhez még hozzá kell tenni, hogy imádod az állatokat, akikkel mély kapcsolatot ápolsz. Mindezt Uganda érintetlen nemzeti parkjaiban találhatod meg 2018 nyarán, ugyanis itt felfedezheted az állatvilágot, szabadnak érezheted magad, miközben megkóstolhatod a frissen szedett banánt.

Halak: Szeretsz olyan nyaralási helyszínt választani, ahol átérezheted a különleges energiákat, ezért 2018 nyarán Sri Lanka lehet a legjobb választás számodra. A szigeten csodás kertek, finom tea, jóga órák, különféle keleti gyógymódok, kezelések által töltődhetsz fel testileg és lelkileg.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló